Neler Yeni

pc hocasi GG6 amd sistem alınir mi ?

Musodll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Doygunbaş
Öncelikle iyi geceler arkadaşlar Yeni Bi oyun bilgisayari almak istiypeum piyasaya baktigimda En uygun bunu buldum iyi sistem olarak sizinde önerilerinizi almak isterim eğer bu sistem kötüyse hem nedenini hemde Bu fiyat bandında *İtopya veya gaming gen trde* Buna benzer fiyatlsrdaki pc önerilerinizi bekliyorum

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Öncelikle iyi geceler arkadaşlar Yeni Bi oyun bilgisayari almak istiypeum piyasaya baktigimda En uygun bunu buldum iyi sistem olarak sizinde önerilerinizi almak isterim eğer bu sistem kötüyse hem nedenini hemde Bu fiyat bandında *İtopya veya gaming gen trde* Buna benzer fiyatlsrdaki pc önerilerinizi bekliyorum
Bütçe yükseltilip bu alınabilir;

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Bencede en uygunu gg6

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Gg6 ilk çıktığında aldım şuan özellikleri düşürüldü şuan için DA-M1 almak daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,288
Üyeler
166,352
Son üye
aligenccer
Top Bottom