Shredder
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 29
- İsim
- Muhammed Ali İNCEDAL
Aga be alamayanlar üzülüyorum bende pazartesi aynı şey olduğunda yeme içmeden kesilmiştimTeşekkürler, size de.
Intel sistem almıştım, aradılar açamadım çat iptal ettiler. Gaming gen tr sitesindeki yazışma bölümünden konuştum telefonu açmadığınız için iptal edildi dedi. Ne yapsam olmadı.
Ben de tekrar stokları takip etmeye başladım girdi bu sefer tekrar aldım. Tekrar aradılar açtım ödeyeceğimi bildirdim. 10 dakika sonra ödedim ve dekontu yolladım. Şimdilik "ödeme bekleniyor" durumundayım. Biraz karma karışık falan oldu. AMD sistem için bunu yapmıyorlar. Intel için yapıyorlar. Onlar da intel sistemin su gibi gittiğiniz farkında. 2. defa intel sistemi aldığımda sistem 15 dakika içinde otomatik iptal eder diye beyaz alıyoruz dedi mh arayan kişi.
AMD'yi dün eklemiştim, kimse aramamıştı. Hala daha AMD için kimse aramadı. İptal etmek istiyorum o da aktif değil. Intel için ise f1 pit stop gibi.
Bu arada INTEL sistem tekrar stoklara girdi. Yine kasa ve m2 ssd değiştir. Fiyat aynı. Almak isteyenler için.