Neler Yeni

Pc Hocasi Gg6 İntel De Stokta

Shredder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed Ali İNCEDAL
Hayır olmaz ben az önce müşteri hizmetleri ile konuştum. Sınırlı süreli tekrar stok oluşturduk dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzgün konuşur musun ?
Sitede duruyor hâla nasıl kalkmış

SadeceSeyf

80+ Gold

Shredder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed Ali İNCEDAL
PC Hocası fotoğrafına tıklarsanız orada Intel modelinin olmadığını görebilirsiniz. Onu anlatmaya çalışıyor arkadaş.
Arama yerine gg 6 yazınca çıkıyor be d eonu diyorum

Bide gaming gen hangi kargoyla çalışıyor

Silinsin

80+ Silver
144hz monitörün olsa zaten 500le 300 alman bi bok değiştirmeyecek pc cahili
Yine bilgisiz birinden tersleme monotonu, input lag dediğimiz giriş gecikmesi düşüyor ve aslın da fark çok büyük :D 200 fps fark atıyorsa :D Ki sadece o da değil AAA oyunlar da +20 fps farkı yediği oyunlar da var.

Birileri amd tercih diye uçmuş şuan yeni olan soket LGA 1700 AM5 çıkacak yani amd sistemi savunan savunmasın.

Son düzenleme:

Shredder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed Ali İNCEDAL
Beyler gaming gen hangi kargoyla çalışıyor

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Intel stok yine bitti ya. Hay Allah.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk

Sürekli F5 yapıyordum ve aldım. Teşekkürler hatırlatma için de. Dün AMD sistemi sipariş etmiştim ama para ödemesi yapmamıştım. Şans bugün Intel geri geldi zaten onu almak istiyordum.

AMD sistemde gözü olanlar benim gibi iptal edecekler olacaktır. AMD yarına bile sekecektir.

Shredder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed Ali İNCEDAL
Sürekli F5 yapıyordum ve aldım. Teşekkürler hatırlatma için de. Dün AMD sistemi sipariş etmiştim ama para ödemesi yapmamıştım. Şans bugün Intel geri geldi zaten onu almak istiyordum.

AMD sistemde gözü olanlar benim gibi iptal edecekler olacaktır. AMD yarına bile sekecektir.
Hayırlı olsun hzaten hazırda bekliyor benimki kargoya verilmiş yarın elimde olur inşallah

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Hayırlı olsun hzaten hazırda bekliyor benimki kargoya verilmiş yarın elimde olur inşallah

Teşekkürler, size de.

Intel sistem almıştım, aradılar açamadım çat iptal ettiler. Gaming gen tr sitesindeki yazışma bölümünden konuştum telefonu açmadığınız için iptal edildi dedi. Ne yapsam olmadı.

Ben de tekrar stokları takip etmeye başladım girdi bu sefer tekrar aldım. :) Tekrar aradılar açtım ödeyeceğimi bildirdim. 10 dakika sonra ödedim ve dekontu yolladım. Şimdilik "ödeme bekleniyor" durumundayım. Biraz karma karışık falan oldu. AMD sistem için bunu yapmıyorlar. Intel için yapıyorlar. Onlar da intel sistemin su gibi gittiğiniz farkında. 2. defa intel sistemi aldığımda sistem 15 dakika içinde otomatik iptal eder diye beyaz alıyoruz dedi mh arayan kişi.

AMD'yi dün eklemiştim, kimse aramamıştı. Hala daha AMD için kimse aramadı. İptal etmek istiyorum o da aktif değil. Intel için ise f1 pit stop gibi.

Bu arada INTEL sistem tekrar stoklara girdi. Yine kasa ve m2 ssd değiştir. Fiyat aynı. Almak isteyenler için.

Top Bottom