Aynen ben sordum da bence bu stok bitmez bile al satçılar yaklaşmaz kullanıcı da benim gibi kararsızStok 300 adetmiş video yorumlarında cevap olarak yazmış.
Ben de çok kararsızım ama alacağım %90Aynen ben sordum da bence bu stok bitmez bile al satçılar yaklaşmaz kullanıcı da benim gibi kararsız
Kasayı neden cougar üstüne çıktın ve ssd neden hala kingston ssdi değiş çok uygun fiyata var onlardan bakArkadaşlar bu şekilde almaya karar verdim, ne diyorsunuz? Anakart daha düşük model tercih edilebilir mi?
Alıntıyı görüntüle
3 ekranlı derken diğer 2 ekranda ne olacak hocam yayın vs miarkadaşlar 3 ekranlı falan bi sistem için uygun olur mu bu sistem
yok kanka iş için hemde konfor ana monitör olarak 2 klık bişey kullanıp yanlardada 1080 plik kullanmayı düşünüyorumda bu sisteme değermi biraz bütçe yükseltip daha sağlam bişey almak mı mantıklı kararsızım3 ekranlı derken diğer 2 ekranda ne olacak hocam yayın vs mi
Tecrübe sahibi arkadaşlar yorumlasın 3 monitör konusunda bilgim yok hocamyok kanka iş için hemde konfor ana monitör olarak 2 klık bişey kullanıp yanlardada 1080 plik kullanmayı düşünüyorumda bu sisteme değermi biraz bütçe yükseltip daha sağlam bişey almak mı mantıklı kararsızım
Cougar'da kötü diyolar ya ileriye dönük olsun dedim, ayrıca kingston fury renegade var bende ssd değişmeye ihtiyacım yokKasayı neden cougar üstüne çıktın ve ssd neden hala kingston ssdi değiş çok uygun fiyata var onlardan bak