PC Hocası GOAT Smokin V1 Sistem 34.999 TL!

Kimisi güzel diyor kimisi kötü diyor kararsız kaldım ya. Ryzen 5 5500 + RX 6650 XT sistemden BF6'da kastığı için geçmeyi düşünüyordum.
Sanılanın ve görünenin aksine, sistemi kaçırmış olsan da aslında bir şey kaybetmezsin. Kocaman ama fiyatını hak etmeyen, şişirilmiş bir setup olmuş. Firma adı gibi incehesaplar yapmış :D

Arkadaşlar yanlış anlamayın da sitenin sponsorlu parçalarıyla 35 bin tl.den kaç gün reklam yapıp smokin falan giyilmez.

Geldi. Ryzen 5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB sistem 34.999 TL ve yarın satışa çıkıyor.

Ekran kartını tek almak istesen nerdeyse 22k zaten sistem fiyatı çok iyi, 10k kadar iyileştirme ile 60k ya alınacak sisteme gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Goat dediği 5070 li bir sistemse üzer. Goat dediğin zaman en az 5080 li sistem çıkarman lazım. Benim görüşüm tabi ki. E tabi ekonomik şartlar vs derken benim söylediğim baya hayali kalır sanırım.
150k sistemi 100k ya toplasa kim alabilir ki talep meselesi işte

Sistemi kasayı cougar, soğutucuyu segotep lumos yaparak almayı düşünüyorumda sizce stoklar hızlı erirmi? Mesela 19.30 da açılıyor 20.00 da alabilirmiyim yoksa direk anında almammı gerek?

Sistemi kasayı cougar, soğutucuyu segotep lumos yaparak almayı düşünüyorumda sizce stoklar hızlı erirmi? Mesela 19.30 da açılıyor 20.00 da alabilirmiyim yoksa direk anında almammı gerek?
Anlık biter diye düşünüyorum

30k olsa off moff derdik ama bu fiyat olmamış oyna devam.

Nerde eski sistemler,

Sıradan sistem sıradan fiyat. Eskiden diyerek başlamak istemiyorum ama gerçekten ekran kartı parasına full sistem yaparlardı.

Şimdi bu sistemin ekran kartını ayrı alsan 3-5 gün indirim kovalasan aynı fiyata biraz daha iyi biraz daha kötü sistemi çok rahat toplarsın.

Al satçıya gelmez. İhtiyacı olana gelir

Eğer STC modeliyse onunda regulasyon performansı pek iyi sayılmaz açıkçası. O sistemi idame ettirmeye yeterli bu arada. FSP regulasyon konusunda daha başarılı tabii ki.
Hocam mx220nin yanında cougar mx440 da varmış, şimdi gördüm, benzer şeyler bunun için de geçerli değil mi

Arkadaşlar anakart b650m gaming, kasa vento fsp yapılıp +4800 tl farkla almak mantıklı mı?

Ekran kartını tek almak istesen nerdeyse 22k zaten sistem fiyatı çok iyi, 10k kadar iyileştirme ile 60k ya alınacak sisteme gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

150k sistemi 100k ya toplasa kim alabilir ki talep meselesi işte
İnsanların bir kısmı 5070 12 bekliyordu ve böyle bir sistem yapsa tadından yenmezdi kullandığı kart gainward saçma sapan bir markanın kartı gigabyte kullanılsa tadından yenmezdi onun dışında sistem çok iyi değil kötüde değil sponsor bulamamış anlaşılan 30 bine verilicek sistemi 35 bine vermiş yani alınır mı ilk defa pc alacak insanlar alabilir çok fazla başınızı ağrıtmak istemiyorsanız alın geçin

Geri