Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Muhtemelen kur yüksekliğinden kaynaklı stok sıkıntısı var. Ya da çip krizi yüzünden.Ss aldım konusunu açmayı unuttum
Mesaj otomatik birleştirildi:
150 baya az bu arada
Devir 2.el devri normalde sistem almak için 2022'ye kadar bekleyecektim çip sorunu stok sıkıntıları geçse bile dolar kuru yüzünden alamazmışım iyi ki şimdi almışım diyorumMuhtemelen kur yüksekliğinden kaynaklı stok sıkıntısı var. Ya da çip krizi yüzünden.
Çünkü sinerjideki çoğu sistemde stok yok olarak gözükmeye başladı bugün.
Valla hocam 2 ay önce aldığım sistem 8k zamlanmış. Bende iyiki almışım diyenlerdenim.Devir 2.el devri normalde sistem almak için 2022'ye kadar bekleyecektim çip sorunu stok sıkıntıları geçse bile dolar kuru yüzünden alamazmışım iyi ki şimdi almışım diyorum
Ne alırsan pahalıya satıyorsun karda mısın zararda mısın belli değil gerçekten çok acayip bi zamanda yaşıyoruzValla hocam 2 ay önce aldığım sistem 8k zamlanmış. Bende iyiki almışım diyenlerdenim.
Değilsin aslında. Satıp yine 3070 alınıyor.Ne alırsan pahalıya satıyorsun karda mısın zararda mısın belli değil gerçekten çok acayip bi zamanda yaşıyoruz
Çıkar ama hızlı olmanız lazımhocam 6-7k arası çıkarmı yada 7500 maks
hocam alırım.. Hangi siteden çıkacak birde oda önemli hemen kayıt olayım. Beyler benim pcmi satıp hızlı bunu almam lazım yağğğÇıkar ama hızlı olmanız lazım
2 günde kendi PC nizi satıp nasıl alacaksınız.hocam alırım.. Hangi siteden çıkacak birde oda önemli hemen kayıt olayım. Beyler benim pcmi satıp hızlı bunu almam lazım yağğğ
Pc hocası genelde sinerjide çıkarıyorhocam alırım.. Hangi siteden çıkacak birde oda önemli hemen kayıt olayım. Beyler benim pcmi satıp hızlı bunu almam lazım yağğğ