Neler Yeni

Pc Hocası PCH Tron sistem

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Furkan
hayırlı olsun güzel sistem, güzel fiyat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
burak gider
hocam rica ediyorum benim nickimi not eder misiniz bir yere sistem gelince benimle iletişime geçer misiniz lütfen. bende almak istiyorum o sistemden ama babamı ikna edemiyorum. güvenilir olduğunu kanıtlamak isterim sizin sayenizde. tahminim 3 mart gibi sistem elinize ulaşır. zaten benim herhangi bir sistemi alma tarihim 4 mart o zamana kadar bu sistemin stoğu zaten biter. bende babama hata yaptığımızı anlatırım.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
hocam rica ediyorum benim nickimi not eder misiniz bir yere sistem gelince benimle iletişime geçer misiniz lütfen. bende almak istiyorum o sistemden ama babamı ikna edemiyorum. güvenilir olduğunu kanıtlamak isterim sizin sayenizde. tahminim 3 mart gibi sistem elinize ulaşır. zaten benim herhangi bir sistemi alma tarihim 4 mart o zamana kadar bu sistemin stoğu zaten biter. bende babama hata yaptığımızı anlatırım.
Taktikler işe yaramadı mı (sistemin videosu yardımcı olur bence sonuçta milyon abonesi olan biri konuşuyor veya Google satılan sitenin adını yazıp güvenilir midir yaz tonlarca olumlu yorum görürsün zaten

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
babana şöyle de
Baba adamların 500bin takipçisi var ayrıca satan firmanın da floryada mağazası var

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
burak gider
babana şöyle de
Baba adamların 500bin takipçisi var ayrıca satan firmanın da floryada mağazası var
valla ne dersem diyeyim olmayacak gibi söylenecek her şeyi söyledim. 22 yaşındayım inandıramıyorum adamı. küçük olsam sorun yok kendime kızıyorum nasıl inandıramıyorum diye.

milenix

80+ Gold
valla ne dersem diyeyim olmayacak gibi söylenecek her şeyi söyledim. 22 yaşındayım inandıramıyorum adamı. küçük olsam sorun yok kendime kızıyorum nasıl inandıramıyorum diye.
22 yaşındaysan sen alsana?

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
22 yaşındaysan babana niye aldırıyosun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
burak gider
22 yaşındaysan sen alsana?
önyargılı davranmayalım hemen. daha önce hiç sistemim olmadığı için bu online kararı çıkınca işe girip sistem almaya karar vermiştim. baya heveslendim. ama giremedim işe olmadı. çok heveslendiğim için odaya falan baya hazırlık yaptım babam da tamam alalım dedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,497
Üyeler
164,685
Son üye
Saruhan37
Top Bottom