Hayırlı olsun iyi oyunlar.Oh be aldım valla sonunda
Gece saat 2 de anca açıldı site
alırım bi hayırlı olsununuzu
Mertin sistemi hala düzelmedi linkiOh be aldım valla sonunda
Gece saat 2 de anca açıldı site
alırım bi hayırlı olsununuzu
Taktikler işe yaramadı mı (sistemin videosu yardımcı olur bence sonuçta milyon abonesi olan biri konuşuyor veya Google satılan sitenin adını yazıp güvenilir midir yaz tonlarca olumlu yorum görürsün zatenhocam rica ediyorum benim nickimi not eder misiniz bir yere sistem gelince benimle iletişime geçer misiniz lütfen. bende almak istiyorum o sistemden ama babamı ikna edemiyorum. güvenilir olduğunu kanıtlamak isterim sizin sayenizde. tahminim 3 mart gibi sistem elinize ulaşır. zaten benim herhangi bir sistemi alma tarihim 4 mart o zamana kadar bu sistemin stoğu zaten biter. bende babama hata yaptığımızı anlatırım.
yok beya ucuz alan pahalı alır diyor başka bir şey demiyorTaktikler işe yaramadı mı
babana şöyle dehocam rica ediyorum benim nickimi not eder misiniz bir yere sistem gelince benimle iletişime geçer misiniz lütfen. bende almak istiyorum o sistemden ama babamı ikna edemiyorum. güvenilir olduğunu kanıtlamak isterim sizin sayenizde. tahminim 3 mart gibi sistem elinize ulaşır. zaten benim herhangi bir sistemi alma tarihim 4 mart o zamana kadar bu sistemin stoğu zaten biter. bende babama hata yaptığımızı anlatırım.
valla ne dersem diyeyim olmayacak gibi söylenecek her şeyi söyledim. 22 yaşındayım inandıramıyorum adamı. küçük olsam sorun yok kendime kızıyorum nasıl inandıramıyorum diye.babana şöyle de
Baba adamların 500bin takipçisi var ayrıca satan firmanın da floryada mağazası var
22 yaşındaysan sen alsana?valla ne dersem diyeyim olmayacak gibi söylenecek her şeyi söyledim. 22 yaşındayım inandıramıyorum adamı. küçük olsam sorun yok kendime kızıyorum nasıl inandıramıyorum diye.
22 yaşındaysan babana niye aldırıyosun?valla ne dersem diyeyim olmayacak gibi söylenecek her şeyi söyledim. 22 yaşındayım inandıramıyorum adamı. küçük olsam sorun yok kendime kızıyorum nasıl inandıramıyorum diye.
önyargılı davranmayalım hemen. daha önce hiç sistemim olmadığı için bu online kararı çıkınca işe girip sistem almaya karar vermiştim. baya heveslendim. ama giremedim işe olmadı. çok heveslendiğim için odaya falan baya hazırlık yaptım babam da tamam alalım dedi.22 yaşındaysan sen alsana?