Neler Yeni

Pc Hocası PCH Tron sistem

En İyi Cevap
3
İlk hazır sistemi mi 18 yaşımda tekstil de çalışıp 2 asgari ücret parasına pchocası e class sistem almıştım ve 144hz monitör. Bu sistemi satıp 21 yaşıma geldiğimde imzamda ki sistemi topladım yine çalışıp kendi çalıştığım parayla. Askerlik için işten çıktım tazmimatımı alıp askerliğe gittim şuan 9 günüm kaldı 2 hafta önce da c sistemini satın aldım 5 ay çalışmadığım halde. Yani çalışıpta alamayacağız giriş seviye pc yok
Hocam insanlar üniversite okuyor normalde öyle ince bir ayrıntıyı atlıyorsunuz. Ki yani sırf üniversite okumayıp temel bir işte çalışıp erken alınca bunla övünmekte biraz garip.

Şimdi bunlara sinirlenip bana sallamaya başlamanızı önermem bu konuda iddalıyım :D.

Son düzenleme:

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Hocam insanlar üniversite okuyor normalde öyle ince bir ayrıntıyı atlıyorsunuz. Ki yani sırf üniversite okumayıp temel bir işte çalışıp erken alınca bunla övünmekte biraz garip.

Şimdi bunlara sinirlenip bana sallamaya başlamanızı önermem bu konuda iddalıyım :D.
Bro bu konuda haklısın ama çoğul konuştun ve üni yi belli etmedin .d benim kazandığımın paranın da hepsi benim cebime girmiyor bende aileme bakıyordum. Bu övünmek değilde kendi hayatımdan örnek verme diyelim. Niye sallayıp kalp kıralım ki iki medeni insan tartışıyoruz işte .d

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Ekler

• Screenshot_2023-02-25-08-16-53-802_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-02-25-08-16-53-802_com.android.chrome.jpg
    440.1 KB · Hit: 52

Tayfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Tayfun Coşkun
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı İşlemci Ram Monitör Oyun Anakart Kısaca Elimden Geldiği Kadar Herşeyyy
Instagram
tayfunncoskun_
Steam
https://steamcommunity.com/id/TYFN28/
Discord
Dr4KeN#2870
Wtf 22 yaşında kaç kişinin hazır parası oluyor bilgisayar alacak hem de hiperenflasyon Türkiye’sinde? İnsanlar okuyor okuyan birinin (okumasa bi yerde iş hayatının ilk yıllarına başlamış olsa bile) bu tarz bir birikiminin olmaması çok doğal? Beynini kullanmadan hemen ağzına ilk gelen lafı söyleyen ve herkesi yargılayan insanlara anlam veremiyorum
+1 bu devirde aile desteği olmadan allah ailesi olmayalara sabir versin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom