Forumun adı neforumun admini planların bu yönde olduğunu söyledi
Sabır dostum niye bu kadar heyecanlısın ? Alacak mısın sistemi ?abi gerçekten sıkıntı iş ya 5 snye gelip foruma yazmak çok mu zor 8 e falan aldık demek anlam veremiyorum uzaya bir şey mi fırlatıyor
BEN ALACAM ELİM AYAĞIMA DOLAŞIYORSabır dostum niye bu kadar heyecanlısın ? Alacak mısın sistemi ?
Pc hocası forumForumun adı ne
15k olursa bende alcamBEN ALACAM ELİM AYAĞIMA DOLAŞIYOR
O admin taner aydosforumun admini planların bu yönde olduğunu söyledi
Sıkıntı yapma artık sistemler anında bitmiyor para kalmadı millette Alırken 10 kere düşünüyoruzBEN ALACAM ELİM AYAĞIMA DOLAŞIYOR
yok hocam bilgisayarında deilim kafama yatarsa alırımda önemli olan bu kadar insanlara gelip cevap atmaması bu saatde gelcek etcek diye yada bir sorun çıktığında yazmaması ve diğer forum yöneticilerininSabır dostum niye bu kadar heyecanlısın ? Alacak mısın sistemi ?
300 stok var zaten kolay kolay bitmezSıkıntı yapma artık sistemler anında bitmiyor para kalmadı millette Alırken 10 kere düşünüyoruz
ismi taner aydos degil galiba ypksa biliyorum adamin isminiO admin taner aydos
İnş300 stok var zaten kolay kolay bitmez
Sorun olur dostum. Elektrik kesildiyse veya internet gittiyse zaten takipçilerine ulaşamaz ki.yok hocam bilgisayarında deilim kafama yatarsa alırımda önemli olan bu kadar insanlara gelip cevap atmaması bu saatde gelcek etcek diye yada bir sorun çıktığında yazmaması ve diğer forum yöneticilerinin