yufuscuk
80+ Silver
Dahası
İntelsende amd olanmı yoksa intel olanmı
İntelsende amd olanmı yoksa intel olanmı
Intel olan.sende amd olanmı yoksa intel olanmı
2 sideGençler Selam Pc Hocası 9999 TL Sistem Çıkardı Haberiniz Vardır Sizce Abdullah Abinin Çıkaracağı Sistemi Bekliyim Mi Yoksa Bunu Aliyim Mi Bütcem 11k Max Bu Arada
performansı neredeyse eşit işlemciler ikisini de rahatlıkla alabilirsin ben amd sipariş ettim intelin kasasını beğenmedim bide amddeki 2060 OC versiyonsende amd olanmı yoksa intel olanmı
fps değerleri intelde daha iyiydi ama bende onun kasasını begenmedım 2060 oc farkı ne acabaperformansı neredeyse eşit işlemciler ikisini de rahatlıkla alabilirsin ben amd sipariş ettim intelin kasasını beğenmedim bide amddeki 2060 OC versiyon
Al kankam iyi fiyatGençler Selam Pc Hocası 9999 TL Sistem Çıkardı Haberiniz Vardır Sizce Abdullah Abinin Çıkaracağı Sistemi Bekliyim Mi Yoksa Bunu Aliyim Mi Bütcem 11k Max Bu Arada
Almalısın dolar artıyor zatenGençler Selam Pc Hocası 9999 TL Sistem Çıkardı Haberiniz Vardır Sizce Abdullah Abinin Çıkaracağı Sistemi Bekliyim Mi Yoksa Bunu Aliyim Mi Bütcem 11k Max Bu Arada
alGençler Selam Pc Hocası 9999 TL Sistem Çıkardı Haberiniz Vardır Sizce Abdullah Abinin Çıkaracağı Sistemi Bekliyim Mi Yoksa Bunu Aliyim Mi Bütcem 11k Max Bu Arada
çok fark yok intelin de fps farkı attığı oyunlar cs go valorant dota gibi fps oyunları ki bu oyunları zaten 144hz bi monitörde oynadığımızı farz edersek iki sistemde de 200ün altına düşmediği için fark etmiyor ha csde 500 fps almışsın ha 300sadece işlemci ve ekran kartı fiyatına sistem bence alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
fps değerleri intelde daha iyiydi ama bende onun kasasını begenmedım 2060 oc farkı ne acaba