Neler Yeni

PC hocası vs mert bayantemur sistem

atako48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Atakan

birincisi bu

ikincisi

yalnız mert bayantemur'un sisteminde ssd stokta kalmadığı için fiyat 800 lira artıyor.

hangisi mantıklı sizce? ya da daha mantıklı başka bir sistem var mı??

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Bende senin gibi karasızım

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,946
İsim
kilan embappe
PCH nin kasa mesh değil Mert Bayantemur alın...

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
PC hocası sistemi değil inceleme

Konuya gelirsek ikisinden biri ise bence sinerji olan

3xPower

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emre Y.
Acelen yoksa bekle guzel kampanya denk getirirsin belki
Acelem var alicam diyorsanda ben olsam sinerjide ki sistemi alirdim

DieDos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muammer Sırdaş
sistemler nerdeyse aynı performansı verir,açıkçası dış görünüm için Mert Bayantemur u seçerdim

kiory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hamza
Kendi adıma sinerjiyi seçerdim

KeremmOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
KeremmOz

birincisi bu

ikincisi

yalnız mert bayantemur'un sisteminde ssd stokta kalmadığı için fiyat 800 lira artıyor.

Ben Mert Bayantemur un sistemi cuma günü aldım kanka.Ben aldığımda SSD stoğu vardı ve şu anki kasa 3 fanlı.Ama cuma alsaydın hem kasa 4 fanliydi hem şu anki kasadan daha yeni ve iyi bir kasaydi ama onunda stoğu bitmiş.Fakat sistemin bu hali bile güzel 12.4k ya.Tüm parçalar kaliteli

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri

birincisi bu

ikincisi

tabi ki de mert bayantemur olan 3 fanlı ekran kartı var. He fiyat daha düşsün istersen 2 fanlı olanı al. 1000 tl 1000 tl dir.

atako48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Atakan
tabi ki de mert bayantemur olan 3 fanlı ekran kartı var. He fiyat daha düşsün istersen 2 fanlı olanı al. 1000 TL 1000 TL dir.
bazıları i3 lü sistemi tavsiye ediyor o fiyata 900 tl ekleyip kasayı değiştirince aşağı yukarı ikisi aynı fiyata geliyor. Genel olarak i3 işlemcinin daha iyi olduğunu varsayarsak mert bayantemurun sisteminin ne gibi iyi bir yanı kalıyor ? Çok aradayım

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
bazıları i3 lü sistemi tavsiye ediyor o fiyata 900 TL ekleyip kasayı değiştirince aşağı yukarı ikisi aynı fiyata geliyor. Genel olarak i3 işlemcinin daha iyi olduğunu varsayarsak mert bayantemurun sisteminin ne gibi iyi bir yanı kalıyor ? Çok aradayım
Hocam aralarında 1000 tl fark var. 1000 tl ekleyip i3 almak isterseniz siz bilirsiniz. Evet biraz daha performanslı ancak ben o fiyatı vermezdim. Mert olan sistemin farkı ise ekrtan kartının 3 fanlı olması oluyyor. kasayı değiştirmeye de gerek yok zaten ekran akrtı 3 fanlı olunca.

egebaranakk0

80+ Silver
bazıları i3 lü sistemi tavsiye ediyor o fiyata 900 TL ekleyip kasayı değiştirince aşağı yukarı ikisi aynı fiyata geliyor. Genel olarak i3 işlemcinin daha iyi olduğunu varsayarsak mert bayantemurun sisteminin ne gibi iyi bir yanı kalıyor ? Çok aradayım
Hocam 12100f le 5500 arasinda çok bi fark yok öyle aman aman geçmiyor yani benim önerim yamuk ağazlı mert bayantemur abimizin sistemi ilerde upgrade yapma imkanin var soket işiyle uğraşmicaksin ve xfx quick 3 fanli miss gibi kart var sibirya misali diğerinde ise fakir markasi shappire öyle işte al mert bayantemuru

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya

birincisi bu

ikincisi

Mert bayantemurun sistemini 5600 veya 5600x’e yükseltme şansın varsa bütçeni biraz zorlayıp efso olur bence illa amd sistem alacaksan güzel fiyatlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,734
Üyeler
160,590
Son üye
sperenza
Top Bottom