SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
9k olur bence yada 10k ama iyi dir sistem benceFiyat aralığı ne olur tahmini olan var mı
Genellikle fiyattan kıstıklsrı için kslitedende kısıyolar itopyayla çıkarsa ztn kioxia m2 spec delta kasa kesin gibi bişeyPiyasanın en iyi ürünleri olucak demesi beklentiyi yükseltti. Kaliteli bileşenler uygun fiyat olursa miss
Fiyat en uygun olması için parçaları kötü yaparlarsa ucuzluğun hiçbir anlamı olmaz ama.Piyasanın en iyi ürünleri olucak demesi beklentiyi yükseltti. Kaliteli bileşenler uygun fiyat olursa miss
Ortalıkta stok yokken, millet dardayken adamların dayattığı her ürünü almak zorunda idik. Artık stok sorunu kalmadı, fiyatlar düşüşte, bu saatten sonra kaliteli ürün kullanmayan kendi kaybeder usta. Ben şahsen o ikilinin kullanıldığı hiçbir sistemi almayacağımSpec delta ve kioxia devlet dağıtıyor heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Halâ Rtx 3060ti sistem çıkarmıyorlar onu anlamadım
çünkü 3060 ti yok piyasadaSpec delta ve kioxia devlet dağıtıyor heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Halâ Rtx 3060ti sistem çıkarmıyorlar onu anlamadım
hadi kioxia konusunda senle aynı fikirdeyim de, o fiyat aralığında spec deltadan daha iyi kasa var mıOrtalıkta stok yokken, millet dardayken adamların dayattığı her ürünü almak zorunda idik. Artık stok sorunu kalmadı, fiyatlar düşüşte, bu saatten sonra kaliteli ürün kullanmayan kendi kaybeder usta. Ben şahsen o ikilinin kullanıldığı hiçbir sistemi almayacağım