Marka takıntım yok ama PSU ayrı konu, oldu mu bir kere oluyor hocam.Ben o psu yu yıllarca kullandım hocam fiyatına göre iyi (şuan ki fiyatını bilmiyorum) ama eski bir güç kaynağı daha güncel kullanılabilirdi
2.el Alamıyorsan Alınabilir, Eğer 2.el Toplayabilirsen 3080'li Sistem Toplarsın 15-16 Arasına.bütçem düşük almak istiyorum 12400 f yapıp sizce alınır mı daha iyileri gelir mi valo rdr2 god of war hertürlü oyunu oynuyorum kaç yıl sıkıntısız götürür beni
Kullanmalık alınır temiz kullanırsn 4 5 yıl kullanırsın sana bağlı ama ilerde kaliteyide düşürmen gerekir illakibütçem düşük almak istiyorum 12400 f yapıp sizce alınır mı daha iyileri gelir mi valo rdr2 god of war hertürlü oyunu oynuyorum kaç yıl sıkıntısız götürür beni
hocam 2. ele çok yönelmek istemiyorum çok bilgili değilim sıkıntı olmaz mı korkuyorum bi kazık yemekten2.el Alamıyorsan Alınabilir, Eğer 2.el Toplayabilirsen 3080'li Sistem Toplarsın 15-16 Arasına.
Eğer Sıfır Dışında seçenek yoksa alabilirsin. Kullanmaya gider.
Aman hocam ne diyorsunuz.Tek kötü yanı 8gb 3060. 12gb 3060 olsa çükülürdü.
Yani Güvenilir Satıcılardan Alışveriş Yaparsanız Genelde sıkıntı olmaz, Ama Kimse size kesin garanti veremez. Sizde Bitiyor O iş. Orası size kalmış bir durum.hocam 2. ele çok yönelmek istemiyorum çok bilgili değilim sıkıntı olmaz mı korkuyorum bi kazık yemekten
Mesaj otomatik birleştirildi:
testlerini falan yapabilir miyim bilmiyorum
peki siz olsanız 2. ele mi yönelirsiniz sıfıra mıYani Güvenilir Satıcılardan Alışveriş Yaparsanız Genelde sıkıntı olmaz, Ama Kimse size garanti veremez. Orası size kalmış bir durum.
Yani 2.el Ve sıfır arasındaki fark bundan kaynaklanıyor.
Bu yüzden bir tarafta 3080 alabilirken bir Tarafta 3060'ı Anca alıyorsunuz. Burda tercih sizin bir yorum yapamam.