Az biraz sakin
80+ Bronze
Al satta montaj yapılsın mı diyoruz yapılmasın mı
Herhangi bir haberi yapılmadı bilemeyizde çok f/p olmaz ise büyük ihtimale boyle bir sistem gelir bence.ayın 6 sını bekleyip DA mı yoksa bu mu
hop sankin ol reis ben@john komikmi kanka 9500 TL bütçesi olan adam gidip 3060 beklemez herhalde en fazla 6600 ya da 2060 gelir
Onuda almıştım dün geldiği gibi 10700 e sattım onuda al sat yapacaksan ve paran varsa kalsin kullanıcı isen karar senin3050'li yola çıkmış iade edilip alınır mı?
Valla abi napıcaz öğrenciyim biriktirdiğim parayla ilk defa pc alicam 12k butcem var @Abdullah Hacıgül@Abdullah Hacıgül reis yardım et bize herkes ikilemde kaliyor bu ekonomide kimse üzülmek istemiyor sence bu sistemi alalım mı yoksa seni V6 bekleyelim mi kralll ses verr
10k bütçesi olan adam gidip 1660 alcağına bunu alır basbayağı da gider.hop sankin ol reis ben
kanka peynir ekmek gibi gider lafına güldüm.
Baya iyi bu arada
Sistem hakkında düşünceleriniz neler? bence güzel fiyat.
İlk masaüstü sistemim hocam al-sat yapamam testlerde bariz bu sistem önde ve daha ucuz iade etmek daha mantıklı gibiOnuda almıştım dün geldiği gibi 10700 e sattım onuda al sat yapacaksan ve paran varsa kalsin kullanıcı isen karar senin
İade etsen bile ücret hemen gelmez kaldı ki 12 dk var sen bilirsinİlk masaüstü sistemim hocam al-sat yapamam testlerde bariz bu sistem önde ve daha ucuz iade etmek daha mantıklı gibi