Hocam ben hiç anlamıyorum o yüzden görünüşte çok önemli değil benim için bağlantı kopması olmasın kablosuz olsun benim için yeterli çok az kullanacağım zaten mortal kombat fifa için falanHiç indirim kovalayamam diyorsan Wraith sitesinden gamepadlere bak bakalım. Seveceğin türde bir şey çıkar elbet
Hocam ben hiç anlamıyorum o yüzden görünüşte çok önemli değil benim için bağlantı kopması olmasın kablosuz olsun benim için yeterli çok az kullanacağım zaten mortal kombat fifa için falan
Hocam dediğim gibi bütçemi çok aşar 1500 e bile çıkamayabilirim şöyle 1200 1300 civarı bir şeyler bulunabilirse çok sevinirimAKNES 8Bitdo Ultimate 2C 2.4G Kablosuz Kumanda, Windows PC ve Android için, Hall Efektli Joystickler ve Hall Trigger, 1000Hz Yoklama Hızı ve Eşlenebilir L4/R4 Düğmeleri ile (Brownie) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
AKNES 8Bitdo Ultimate 2C 2.4G Kablosuz Kumanda, Windows PC ve Android için, Hall Efektli Joystickler ve Hall Trigger, 1000Hz Yoklama Hızı ve Eşlenebilir L4/R4 Düğmeleri ile (Brownie) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolamzn.eu
3 Taksit olmaz mı hocam o bütçeye zorHocam dediğim gibi bütçemi çok aşar 1500 e bile çıkamayabilirim şöyle 1200 1300 civarı bir şeyler bulunabilirse çok sevinirim
Teşekkür ederimTam sizin bütçeye uygun gamepad budur. Başka aramanıza gerek yok.
Hayır çok stabil bir gamepaddir. Aolion adlı Çinli bir Oem üreticisi firma yapıyor bunu. Easysmx, Gamepower gibi markalar kendi markasını vurdurup fason ürettiriyor. Kardeşimde easysmx markalı olan var 1 yıldan fazladır fifayı rekabetçi olarak bu gamepad ile oynuyor.Teşekkür ederim
Bağlantı kopması gibi sorunlar yok değil mi sırf öyle şeyler olmasın diye kablolu olarak f310 almıştım ama artık kablosuza geçmek istiyorum
Tamamdır teşekkür ederim şimdi siparişi veriyorumHayır çok stabil bir gamepaddir. Aolion adlı Çinli bir Oem üreticisi firma yapıyor bunu. Easysmx, Gamepower gibi markalar kendi markasını vurdurup fason ürettiriyor. Kardeşimde easysmx markalı olan var 1 yıldan fazladır fifayı rekabetçi olarak bu gamepad ile kullanıyor.