Pc için 1 K civarı kablosuz Gamepad önerisi

ObitoR3

80+
Reaksiyon skoru
38
Bütçe
1500
Fazla bir bütçem yok 1500 ü bile geçemem
Tek bildiğim f710 var direkt f710 mu alayim yoksa başka daha güzel bir şey var mı bilmiyorum f310 um var memnunum ama bir tane de kablosuz olsun istiyorum ne yapmalıyım

Hiç indirim kovalayamam diyorsan Wraith sitesinden gamepadlere bak bakalım. Seveceğin türde bir şey çıkar elbet

Hiç indirim kovalayamam diyorsan Wraith sitesinden gamepadlere bak bakalım. Seveceğin türde bir şey çıkar elbet
Hocam ben hiç anlamıyorum o yüzden görünüşte çok önemli değil benim için bağlantı kopması olmasın kablosuz olsun benim için yeterli çok az kullanacağım zaten mortal kombat fifa için falan

Hocam ben hiç anlamıyorum o yüzden görünüşte çok önemli değil benim için bağlantı kopması olmasın kablosuz olsun benim için yeterli çok az kullanacağım zaten mortal kombat fifa için falan

Hocam dediğim gibi bütçemi çok aşar 1500 e bile çıkamayabilirim şöyle 1200 1300 civarı bir şeyler bulunabilirse çok sevinirim

Teşekkür ederim
Bağlantı kopması gibi sorunlar yok değil mi sırf öyle şeyler olmasın diye kablolu olarak f310 almıştım ama artık kablosuza geçmek istiyorum
Hayır çok stabil bir gamepaddir. Aolion adlı Çinli bir Oem üreticisi firma yapıyor bunu. Easysmx, Gamepower gibi markalar kendi markasını vurdurup fason ürettiriyor. Kardeşimde easysmx markalı olan var 1 yıldan fazladır fifayı rekabetçi olarak bu gamepad ile oynuyor.

Son düzenleme:
Hayır çok stabil bir gamepaddir. Aolion adlı Çinli bir Oem üreticisi firma yapıyor bunu. Easysmx, Gamepower gibi markalar kendi markasını vurdurup fason ürettiriyor. Kardeşimde easysmx markalı olan var 1 yıldan fazladır fifayı rekabetçi olarak bu gamepad ile kullanıyor.
Tamamdır teşekkür ederim şimdi siparişi veriyorum

Geri