Neler Yeni

PC için DualSense alınmalı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Oğuz İlhan
Merhaba,

Bilgisayarda kullanmak için bir gamepad alacağım ve PS5 DualSense düşünüyorum. Hiçbir üçüncü parti yazılım kullanmadan bu kolu sorunsuz kullanmak mümkün mü? Duyduğum kadarıyla Steam ile çalışıyormuş. Hatta Epic Games'ten aldığım oyunu, Steam'e ekleyip sorunsuz kullanabileceğimi söyleyenler de var.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
Merhaba,

Bilgisayarda kullanmak için bir gamepad alacağım ve PS5 DualSense düşünüyorum. Hiçbir üçüncü parti yazılım kullanmadan bu kolu sorunsuz kullanmak mümkün mü? Duyduğum kadarıyla Steam ile çalışıyormuş. Hatta Epic Games'ten aldığım oyunu, Steam'e ekleyip sorunsuz kullanabileceğimi söyleyenler de var.
steam her oyunu desteklemiyor diye biliyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,540
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Merhaba,

Epic gamestede çalıişıyor ancak sadece pc kullanımı için önermem ileri vadede ps5 almayı düşünmüyorsan mantıksız

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
Baran Kut
Sorunsuz kısmını bilmem ama üçüncü parti yazılımlarla da halledersin dert etme. Eğer kolu beğendiysen genel olarak, tüm özellikleri kullanabileceğin programlarla keyifli bir zaman geçirirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Oğuz İlhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Epic gamestede çalıişıyor ancak sadece pc kullanımı için önermem ileri vadede ps5 almayı düşünmüyorsan mantıksız
Xbox 9. Nesili deneyimleme fırsatım oldu fakat kolun tasarımı ve malzeme kalitesi fiyatına göre çok hoşuma gitmedi.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,540
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Oğuz İlhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%100 desteği yok baştan söyleyeyim 3. parti yazılım gerektiriyor bazı yerlerde
Sorunsuz kısmını bilmem ama üçüncü parti yazılımlarla da halledersin dert etme. Eğer kolu beğendiysen genel olarak, tüm özellikleri kullanabileceğin programlarla keyifli bir zaman geçirirsin.

3. parti yazılım kullanmak istemiyorum hocam. God of War ve EA FC dışında fazla oyun oynamam gamepadden. Steam'e oyun eklediğimizde hangi oyunları destekler kullanan var mı?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
Baran Kut
Hocam dediğin oyunlarda tertemiz oynarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisinde de oyun içi destek var.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,540
İsim
Emre
Discord
necromancerr
3. parti yazılım kullanmak istemiyorum hocam. God of War ve EA FC dışında fazla oyun oynamam gamepadden. Steam'e oyun eklediğimizde hangi oyunları destekler kullanan var mı?
Ps exclusivelerinde tam destek var ea fcde xbox tuş dizilimi olarak gözükür (ki bu çoğu oyun için geçerli durum maalesef)

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
Baran Kut
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Oğuz İlhan
Hocam dediğin oyunlarda tertemiz oynarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisinde de oyun içi destek var.
Hocam Spider-Man ve Forza 5 için de destek var mı biliyor musunuz? EA FC'yi Epic Games'ten aldım bu arada.

Ps exclusivelerinde tam destek var ea fcde xbox tuş dizilimi olarak gözükür (ki bu çoğu oyun için geçerli durum maalesef)
Tuş dizilimi önemli değil hocam.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
9. Nesil Xbox al geç. Sadece PC içinse dualsense alınmaz, hiç bir özelliğini kullanamıyorsun, 2500 lira etmez o yüzden.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
Baran Kut
Hocam Spider-Man ve Forza 5 için de destek var mı biliyor musunuz?
Spider-Man full destek ama Forza üçüncü parti yazılım hocam onda. DSX var bende Steam uygulaması tertemiz işimi görüyor hocam eğer oynamayı düşünüyorsan bu uygulama ile rahat rahat oynarsın.

Top Bottom