Neler Yeni

PC İçin Fifa 20 Nereden Alınabilir?

Sensible

80+
Bilgisayarım Fifa 20'den sonraki Fifaları kaldıracak gibi değil. Epey aradım ama bulamadım. Sadece durmaplay'de var. Orada da fiyatı saçma sapan, 500 küsür lira. Dijital veya DVD olarak bulabileceğim başka bir yer biliyor musunuz?

Livaković

80+ Silver
Bilgisayarım Fifa 20'den sonraki Fifaları kaldıracak gibi değil. Epey aradım ama bulamadım. Sadece durmaplay'de var. Orada da fiyatı saçma sapan, 500 küsür lira. Dijital veya DVD olarak bulabileceğim başka bir yer biliyor musunuz?
dvd kalkalı yıllar oldu dijital olarakta crack var ondada korsana destek verilmediğinden izin verilmiyor özelden mesaj atarsanız atacağım link sayfasından indirebilirsiniz (Özele karışılmıyor diye bu mesajı yazdım bu mesajı okuyan mod olursa özelden cracklide olsa link atmak yasaksa bilmiyordum uyarı vermeyin ricamdır)

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
dvd kalkalı yıllar oldu dijital olarakta crack var ondada korsana destek verilmediğinden izin verilmiyor özelden mesaj atarsanız atacağım link sayfasından indirebilirsiniz (Özele karışılmıyor diye bu mesajı yazdım bu mesajı okuyan mod olursa özelden cracklide olsa link atmak yasaksa bilmiyordum uyarı vermeyin ricamdır)
FIFA 20 cracklenemedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırsam EA Play de hala FIFA 20'nin durması gerekiyor kütüphaneye bakmakta fayda var.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Ozaman ayrı konu ben bakıp atacaktım elimde hazır link yoktu zatende vardır bir yerlerde elbet herşeyi kırıyorlar geçenlerde outlast trialsıda kırdılar diye forumda konu açtılar yanlış görmediysem
Maalesef FIFA 19'dan sonra bir daha FIFA oyunu cracklenemedi bu arada EA Play kütüphanesinden de kaldırılmış tek çare offline hesap almak olacak Plati sitesine bakılabilir.

Sensible

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef FIFA 19'dan sonra bir daha FIFA oyunu cracklenemedi bu arada EA Play kütüphanesinden de kaldırılmış tek çare offline hesap almak olacak Plati sitesine bakılabilir.
Evet, ilk EA Play'e baktım zaten. Sayfası bile Fifa 22'ye yönlendiriyor.

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Emre
Gamepasten kalktı steamde yok originde falan fiyatı saçma crackide yok
2.el hesap alabilirsin yada bilgisayarın 20 yi kaldiriyorsa 22 yide kaldırır

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Evet, ilk EA Play'e baktım zaten. Sayfası bile Fifa 22'ye yönlendiriyor.
Tek çareniz Plati üzerinden Aktivasyon Hesap satın almak olacak fiyatları ise 1$ dan başlıyor çok fazla para ödemezsiniz yani.

mcikarra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
arraaaa
Ozaman ayrı konu ben bakıp atacaktım elimde hazır link yoktu zatende vardır bir yerlerde elbet herşeyi kırıyorlar geçenlerde outlast trialsıda kırdılar diye forumda konu açtılar yanlış görmediysem
kardeşim oyunlarin kirilmamasini sağlayan korumalar yani drmler vardır. outlasta ya koruma yoktu yada basit bir drm vardi. oyuzden hemen kırılıp paylasildi. Fifa 20 denuvo kullanıyor. kırılması çok zor. ki denuvoyu kiran sadece empress var oda kafasina eserse ve genelde para desteği karşılığı kırıyor. her konuya karışıp bilgin olmayan şeyler hakkında konuşma. rica ediyorum bak.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
745
İsim
Abdullah
Xbox game pass te olabilir bir kontrol et aylık 30 tl mi ne

Top Bottom