Dostlar selam yakin zamanda pc icin bi kontrolcu almak istiyorum ancak hakkinda fikrim olmayan cok fazla marka ve model var. 1 2 yildir dualsense kullanıyorum ancak drift sorunu ve uyumluluk sorunlari yaşıyorum o yuzden yeni bi kontrolcü almam gerek. En önem verdigim sey malzeme kalitesi ve ergonomi. Dualsense'in elde tutuşu ve malzeme kalitesi cok hosuma gidiyordu dolayisiyla yeni alacagim urunde daha premium veya ayni seviyede malzeme kalitesi istiyorum. Sertlik ayarlanabilir analog cubuklu urunlerde gördüm fikir hosuma gitti ancak gercek hayatta ne kadar ise yariyor bilmiyorum. Neyse lafi cok uzattim aklimdaki modelleri yazayim:
1- Beitong KP70 - KP40
2- Gamesir G7 Pro 8k
3- 8BitDo Ultimate 2
4- Gulikit TT Max/Pro
5- Thunderobot G80
Flydigi modelleride cok hosuma gidiyor ozellikle vader 5 pro, apex 5 ve direwolf 4 modelleri ancak sadece wraith de satılıyorlar ve iade politikalari hosuma gitmedigi icin o modelleri saymıyorum.
1- Beitong KP70 - KP40
2- Gamesir G7 Pro 8k
3- 8BitDo Ultimate 2
4- Gulikit TT Max/Pro
5- Thunderobot G80
Flydigi modelleride cok hosuma gidiyor ozellikle vader 5 pro, apex 5 ve direwolf 4 modelleri ancak sadece wraith de satılıyorlar ve iade politikalari hosuma gitmedigi icin o modelleri saymıyorum.