Neler Yeni

pc için gamepad önerisi

xanders

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
........
aklımda bu var linki bıraktım
bazıları sorun yaşamış bazıları ise hala kullanıyor önerir misiniz yoksa bütçeyi aşıp monster pusat pro veya logitech f710 mu alıyım?

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
f710 efso olur

Alfha13

80+ Silver

Trust olanı kullananların yorumlarına göre iyi ürün. F310 gereksiz pahalı, titreşim bile yok. F710'a hiç girme az daha PS4 kolu alıyorsun, bence o da gereksiz pahalı. Monster'ın Bluetooth'u çalışmıyor sadece kablolu bağlanabiliyor. Zaten bu bütçede düzgün kablosuz yok. Kabloyla derdin yoksa Monster iyi olur; çok fazla özellik istemiyorum, uzun süre gitsin diyorsan F310 al; özellik olarak F310'dan bir tık daha iyi olan ama aynı süre gitmeyecek olan Trust da seçilebilir.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
aklımda bu var linki bıraktım
bazıları sorun yaşamış bazıları ise hala kullanıyor önerir misiniz yoksa bütçeyi aşıp monster pusat pro veya logitech f710 mu alıyım?
f710 öneririm.

xanders

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
........
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cevaplarınız için tşkler bi sorum daha olacak
ds4 replika alınır mı peki?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
Aliexpress ürünlerine bak burda gamesir t4 pro satılıyor clicker dışında güzel ürün.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Eğer bekleme imkanın varsa GameSir T4W öneririm.

xanders

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
........
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyice araştırdım video falan izledim yorumlara baktım bunu almaya karar verdim kullanan varsa yorumlarını paylaşsa benim için çok iyi olur
bazıların da bluetooth ile bağlanmıyormuş zaten benim anakartta bluetooth yok o yüzden kablo ile oynarım almamı önerir misiniz? yarın sipariş vermeyi düşünüyorum

Alfha13

80+ Silver
iyice araştırdım video falan izledim yorumlara baktım bunu almaya karar verdim kullanan varsa yorumlarını paylaşsa benim için çok iyi olur
bazıların da bluetooth ile bağlanmıyormuş zaten benim anakartta bluetooth yok o yüzden kablo ile oynarım almamı önerir misiniz? yarın sipariş vermeyi düşünüyorum
Benim gördüğüm kadarıyla kabloluda bir sıkıntı çıkarmıyor. Ama ürünün adı "Bluetooth" yani mantık olarak bozuk. Ama ne kadar uzun süre gider bilmiyorum, kullananlar yorum yaparsa daha iyi olur. Ben de almayı düşünüyorum.

Top Bottom