Neler Yeni

PC için gamepad önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Buldu
Öncelikle merhabalar. PC de kullanmak için Xbox tipi bir gamepad almak istiyorum bütçe 600 700 TL arası. Kablolu olursa daha iyi olur ve aracı bir program kurmadan kullanılabilir olması lazım. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler. İyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ayas
Xbox 360 gamepad i alabilirsin kablolu halide var direk program olmadan kullanacağın gamepadlerden biri

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
Öncelikle merhabalar. PC de kullanmak için Xbox tipi bir gamepad almak istiyorum bütçe 600 700 TL arası. Kablolu olursa daha iyi olur ve aracı bir program kurmadan kullanılabilir olması lazım. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler. İyi forumlar.
eğer bilgisayaranızda bluetooth varsa Rampage SG-RPS4 kaliteli ve güzel bir gamepad

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Buldu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bluetooth yok. USB alıcı alıp kullansam bı sıkıntı olurmu gecikmesi falan çok olurmu birde PlayStation tarzi istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ayas
Bluetooth yok. USB alıcı alıp kullansam bı sıkıntı olurmu gecikmesi falan çok olurmu birde PlayStation tarzi istemiyorum
Hocam onlarla uğraşmadan direk kablolu almanız daha sağlıklı olur eğer para kalıyorsa Bluetooth usb aracıda alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,822
Üyeler
161,919
Son üye
Caesium
Top Bottom