Pc İçin Hangi Joystick?

Allah razı olsun hacım ve bir soru daha herhangi windows sürümünde çalışıyor mu?
Hiç test etmedim, ben kendim Win 10 da kullanıyorum. Ama windows sürümüne bağlı değil çalışması. Windows 10 daki XBOX arayüzünü kullanmanı sağlıyor windows un kolu görmesi. Yoksa tüm PC lere tak çalıştır sorun olmaz.

Hiç test etmedim, ben kendim Win 10 da kullanıyorum. Ama windows sürümüne bağlı değil çalışması. Windows 10 daki XBOX arayüzünü kullanmanı sağlıyor windows un kolu görmesi. Yoksa tüm PC lere tak çalıştır sorun olmaz.
Hacım daha uygun fiyatli yerler var mıdır ve ps4 kolu almak daha iyi olabilir mi çünkü hem kablolu hem kablosuz özelliği var

Hacım daha uygun fiyatli yerler var mıdır ve ps4 kolu almak daha iyi olabilir mi çünkü hem kablolu hem kablosuz özelliği var
Araştırmak lazım, muhtemelen bulursunuz, fazla bir bilgim yok.

Logitech F310 ve F710 var.

Ben ps3 kullanıyorum 3.parti bir yazılımla ama yazılımsız win 10 da çalışıyordu sanırım.

Xbox 360 kolu çok iyidir, tavsiye ederim.

Kendi aldığım yeri buldum bak birebir yeri atıyorum burdan alabilirsin Orjinal satıyor bunlar benimkini Windows direk gördü yazılım sahiplerini vs. bakıncada microsoft gösteriyor lisanslar vs dede.
Hacım ürünün özelliklerinden satıcı 3. parti şirket tarafından yapılmıştır yazıyor ve orjinal değil diye yorumlar var :(

Hacım ürünün özelliklerinden satıcı 3. parti şirket tarafından yapılmıştır yazıyor ve orjinal değil diye yorumlar var :(
Bilmiyorum onları bende yeni gördüm :/, sanırım ürün değişmişler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,408
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri