Neler Yeni

PC İÇİN KOLTUK TAVSİYESİ

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
raşit özbek
Selamlar 5k civarı gibi bir bütçem var ve pc başında rahat bi koltuk istiyorum ama kararsız kaldım. Daha önce hiç bu tarz koltuk kullanmadım.
Terden dolayı deri istemiyorum. Mümkünse kumaş ve rahat olsun yeter benim için. Ağırlık binince güven vermesi de önemli benim için.

185 boy 95 kg

Robius

80+ Bronze

Metetmek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sinan
daha yeni 2 tane değiştim 5 6 yıldırda aynı markayı kullanıyorum şuan xmax maximus kullanıyorum bundadn önce xmax rio plus kullanıyodum 5400 tl gerçekten rahat ve güzel 2 yıl garantisi var bi sıkıntı oldumu hemen halleddiyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
raşit özbek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha yeni 2 tane değiştim 5 6 yıldırda aynı markayı kullanıyorum şuan xmax maximus kullanıyorum bundadn önce xmax rio plus kullanıyodum 5400 tl gerçekten rahat ve güzel 2 yıl garantisi var bi sıkıntı oldumu hemen halleddiyolar

Önerdiğiniz model için link var mı acaba

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
Deniz Bey

Bende maximus aldım geçen hafta , gayet başarılı bu markanın ürünlerine bi bakın bütçenize uygun olanı deneyebilirsiniz

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey
Selamlar 5k civarı gibi bir bütçem var ve pc başında rahat bi koltuk istiyorum ama kararsız kaldım. Daha önce hiç bu tarz koltuk kullanmadım.
Terden dolayı deri istemiyorum. Mümkünse kumaş ve rahat olsun yeter benim için. Ağırlık binince güven vermesi de önemli benim için.

185 boy 95 kg
Hawk fab v4 kullanıyorum öneririm.

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
Bi bakayım ben olmadı hawk a yönelicem
Hawka yönelmeni önermem. Oturma kısmı çok ince ve dar. Sadece çok zayıfsan veya kadınsan rahat edebilirsin. Ayrıca sırt kısmı 3kez çat diye gitti ben ve 2arkadaşımda.

Top Bottom