Neler Yeni

Max 6k ya Rahat ve Konforlu koltuk önerisi

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
7200 TL. Aradaki farka değer bir kere alınacak bir şey. Ayrıca çok dayanıklı
Bunu düşüneceğim sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.incehesap.com/hawk-fab-v6-gaming-oyuncu-koltugu-fiyati-60412/

1K indirime girmiş alsam mı bilemedim ?
7200 TL. Aradaki farka değer bir kere alınacak bir şey. Ayrıca çok dayanıklı
abdullah abinin story bak paylaşmıştı
Konu sahibinin izniyle bende takip ediyorum konuyu, neredeyse aynı sürelerde bende bilgisayar başındayım grafik tasarımcıyım.
İkea ya gidip bakabilirsin modelleri fena değil.

Bunu düşüneceğim sağol

https://www.incehesap.com/hawk-fab-v6-gaming-oyuncu-koltugu-fiyati-60412/

1K indirime girmiş alsam mı bilemedim ?
Alamadan bitti :(

Son düzenleme:

donanimci98

80+ Bronze

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,622
İsim
Kerem Çavuş
Hawk parasını haketmiyor. Arkadaşımda var memnun değil. Attığım koltuğu git dene zaten alıp döneceksin.
Ben 2 aydır kullanıyorum şu anlık şikayetim yok uzun süreçte ne olur bilmem ama dediğin ofis koltukları çok daha kalitelidir

donanimci98

80+ Bronze
Ben 2 aydır kullanıyorum şu anlık şikayetim yok uzun süreçte ne olur bilmem ama dediğin ofis koltukları çok daha kalitelidir
Ne kadar oturduğuna bağlı. 2-3 saat oyun oynayıp kalkıyorsan sıkıntı hissetmeyebilirsin. Ama günde 10-12 saat oturunca o kalite farkı koyar kendini. Zaten bazı koltuklarda bakarsanız günde 4 saat oturun vs der. Sonuçta oturdukça eskiyor. Bel desteği vs çok ayar var. Koltuk önemli. Az ucuza kaçıcam diye fıtık olmak var.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,622
İsim
Kerem Çavuş
Ne kadar oturduğuna bağlı. 2-3 saat oyun oynayıp kalkıyorsan sıkıntı hissetmeyebilirsin. Ama günde 10-12 saat oturunca o kalite farkı koyar kendini. Zaten bazı koltuklarda bakarsanız günde 4 saat oturun vs der. Sonuçta oturdukça eskiyor. Bel desteği vs çok ayar var. Koltuk önemli. Az ucuza kaçıcam diye fıtık olmak var.
7 8 saat kullanıyorum günde konfor açısından bir eksiklik hissetmedim ama uzun süreli kullanımda ne olcağı önemli kalite o zaman belli olur

Top Bottom