Neler Yeni

Max 3500 tl ye Oyuncu Koltuğu Önerisi

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Oktay Genç
Bütçe
3500
Merhaba ben bilgisayar başında çok fazla zaman geçiriyorum(Günde yaklaşık 10-12 saat ). Rahat bir oyuncu koltuğu arıyorum , asıl işim yazılım üzerine fakat oyun da oynuyorum. Oyuncu koltuğu isteme sebebim rahat olması. Deri istemiyorum kumaş olması benim için önemli bir husus. Aslında Hawk fab v serileri hoşuma gidiyor , fakat sizin öneriniz de benim için önemli. Boyum 195 cm kilom ise 95 dir. Bu boyutlarda bir insanın rahat edebileceği bir koltuk önerirseniz sevinirim iyi günler.

Nusret61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Nusret erbay
İlgilendiği Kategoriler
Pc bisiklet
Merhaba ben bilgisayar başında çok fazla zaman geçiriyorum(Günde yaklaşık 10-12 saat ). Rahat bir oyuncu koltuğu arıyorum , asıl işim yazılım üzerine fakat oyun da oynuyorum. Oyuncu koltuğu isteme sebebim rahat olması. Deri istemiyorum kumaş olması benim için önemli bir husus. Aslında Hawk fab v serileri hoşuma gidiyor , fakat sizin öneriniz de benim için önemli. Boyum 195 cm kilom ise 95 dir. Bu boyutlarda bir insanın rahat edebileceği bir koltuk önerirseniz sevinirim iyi günler.
indirimde 3699 tl ye düşüyor yakalarsan ve 200 tl koyarsan üstüne tadından yenmez ama baya takip etmen lazım bazen 3800 bazen 4000 oluyor

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Oktay Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
indirimde 3699 TL ye düşüyor yakalarsan ve 200 TL koyarsan üstüne tadından yenmez ama baya takip etmen lazım bazen 3800 bazen 4000 oluyor

Max boy 190 diyor bi rahatsızlık olmaz değil mi çünkü boyumun altında kalıyor

Nusret61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Nusret erbay
İlgilendiği Kategoriler
Pc bisiklet
Max boy 190 diyor bi rahatsızlık olmaz değil mi çünkü boyumun altında kalıyor
knk 2 metre misin la :))) boyun desteğine dikkat et knk sitede ürün bilgilerinde belki yazıyodur max boy kullanımı

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Oktay Genç
knk 2 metre misin la :))) boyun desteğine dikkat et knk sitede ürün bilgilerinde belki yazıyodur max boy kullanımı
195 reis şimdi o kadar para verecez sonra uzun saatler oturacam ağrı yapmasın boyun da fln

Nusret61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Nusret erbay
İlgilendiği Kategoriler
Pc bisiklet
195 reis şimdi o kadar para verecez sonra uzun saatler oturacam ağrı yapmasın boyun da fln
knk ben yemek masası sandalyesinde yama minderlerle oynuyorum :)))) koltuğum olsa daha fazla öneri vere bilirdim benden bu kadar :)))

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Oktay Genç
knk ben yemek masası sandalyesinde yama minderlerle oynuyorum :)))) koltuğum olsa daha fazla öneri vere bilirdim benden bu kadar :)))
Bende çok dandik bir ofis koltuğunda oturuyorum fakat bel ağrım başladı paraya kiyacam gerekirse 4k farketmez sağlık önemli

Nusret61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Nusret erbay
İlgilendiği Kategoriler
Pc bisiklet
Bende çok dandik bir ofis koltuğunda oturuyorum fakat bel ağrım başladı paraya kiyacam gerekirse 4k farketmez sağlık önemli
aynen öyle knk araştır adam gibi bi koltuk al ben sünger eklediğimde bile rahat ettim sen düşün ::))))

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Oktay Genç
Hala fiziksel özelliklerime göre bir koltuk bulamadım malesef :(

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan Tekemen
IKEA MARKUS , XDRİVE TORYUM , 15Lİ , AKDENİZ modellerini çok öneriyorlar fiziksel mağazasına git bunların dene bence rahat hissettiğinide internette daha ucuzsa sipariş edersin

Top Bottom