Neler Yeni

PC İÇİN ÖNERİSİ OLAN

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Hepinize selam bundan bir önceki konumda belirttiğim gibi anakartim ve ekran kartım maalesef yaşam mücadelesi veriyor

Öbür ayın 22 sinde elimde 6250 TL param olucakti 3D yazıcı alıp baskı satmak istiyordum etiketleyemedim ama revenge abi bana yardımcı olmuştu diğer arkadaşlarda oldu onlara da selamlar

Benim için PC lazim öncelikle okullar açılınca günlük 50 TL ye yakın para alıyorum ayın sonunda elimde 2000 lira gibi bir para kalmış oluyor tahminimce

Sizce hazır sistem için para mı biriktireyim yoksa tek tek mi alayım en son birleştireyim

Eğer tek tek derseniz ilk etapta 6250 TL ye ne almalıyım
Bu arada ramlerim işlemcim ve kasam PSU vs sağlam ama kasa önerisine de açığım PSU da
Mesaj otomatik birleştirildi:

@DerratiX

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,774
İsim
Yavuz
En İyi Cevap
3
Hocam imzanızdaki sistem kimin? Ben olsam o bütçede apu alıp ekran kartına para biriktirirdim. Sonra ikinci el 1070 tarzı bir kart alırdım.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bunu al elindeki parçaları satıp üstüne koy ekran kartı al. En azından para biriktirmeye beklicegine hem kullanırsın.
Abi kararsızım ya bu apu konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam imzanızdaki sistem kimin? Ben olsam o bütçede apu alıp ekran kartına para biriktirirdim. Sonra ikinci el 1070 tarzı bir kart alırdım.
Benim ama işte ekran kartı anakart yok gibi ram işlemci duruyor kssa da o kadar iyi olduğunu sanmam

En İyi Cevap
3
Hocam o zaman elinizdeki parçaları satın. Sonra toplam parayla hazır sistem indirimi kovalayın. Kolaya kaçmak isterseniz direkt eksik parçaları alın ama ben olsam ilkini yapardım.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o zaman elinizdeki parçaları satın. Sonra toplam parayla hazır sistem indirimi kovalayın. Kolaya kaçmak isterseniz direkt eksik parçaları alın ama ben olsam ilkini yapardım.
Elimdeki parçalar para eder mi? Ki hocam onu da düşünelim yani ryzen 5 2600 ve adata 16 GB ram ederi desem 3000 falan

En İyi Cevap
3
Elimdeki parçalar para eder mi? Ki hocam onu da düşünelim yani ryzen 5 2600 ve adata 16 GB ram ederi desem 3000 falan
Mis gibi hocam biraz daha zorlarsanız neredeyse 10k yaptı. 10k ya güzel bi hazır sistem alınabilir.

Top Bottom