Çözüldü✓ Pc için soğutucu önerisi

Üç adet bilgisayarım var. Biri 200 tl lik uyduruk bir kule tipi, diğeri 120 lik sıvı soğutma diğeri ise 320 lik sıvı soğutma. Artık şundan eminim kasa içi havalandırma iyi olduktan sonra görsellik dışında hepsi aynı işi yapıyor.

Üç adet bilgisayarım var. Biri 200 TL lik uyduruk bir kule tipi, diğeri 120 lik sıvı soğutma diğeri ise 320 lik sıvı soğutma. Artık şundan eminim kasa içi havalandırma iyi olduktan sonra görsellik dışında hepsi aynı işi yapıyor.
Hepsini stres testine sokup ondan sonra konuş bence hocam.
Post automatically merged:

Hepsini stres testine sokup ondan sonra konuş bence hocam.

teşekkür ederim

Thermalright pearless asassin 120 se invetus sitesinde
teşekkür ederim

Üç adet bilgisayarım var. Biri 200 TL lik uyduruk bir kule tipi, diğeri 120 lik sıvı soğutma diğeri ise 320 lik sıvı soğutma. Artık şundan eminim kasa içi havalandırma iyi olduktan sonra görsellik dışında hepsi aynı işi yapıyor.
kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim hocam, fakat daha önce masaüstü bilgisayar almadığım için anakart ve işlemci uyumlu soğutucular hakkında bilgim yok ayrıca günümüz işlemcilerinde test videolarında incelediğim kadarıyla stok fan yeterli olmuyor biraz daha araştırma yaptıktan sonra uygun olan sıvı soğutucuyu almayı düşünüyorum.

7500f için sıvı soğutmaya gerek yok ve hava sogutular daha uzun ömürlü ve stabil

Ben fiyatından dolayı msi aldım. Sabah pc açar açmaz HW montörü de açıyorum. Tüm gün izliyorum. Minimum 33 derece maxımum 64 derece. cpu-z ile stres testide yaptım. 68 dereceyi geçmedi. Montaj yapmadan önce çok araştırdım. Hortumun bağlantı yeri yukarı gelecek şekilde montajladım. Son derce sessiz. Memnunum. Ben şu anki fiyatından almadım ama! Çok daha uygun idi fiyatı..

MSI MAG CORELIQUID M360

Geri