Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Ben bilgisayar için herhangi bir ürün alırken incehesap, itopya gibi siteleri tercih ediyorum ama Hepsiburada veya Trendyol gibi büyük satıcılara güvenmediğim için oraya kayıyorum. Daha 1 saat önce açtığım konuda da alacağım HDD ince hesapta 300 TL daha pahalı ama pazarama dan aldığım zaman bir garanti sorunu yaşar mıyım? Ürün kargoda düzgün gelir mi? Gözle görülmeyen donanımsal bir zarara uğrar mı, kestiremiyorum. Hadi 4080 veya 4090 alırken bu düşünce doğru olabilir ama iki bin TL lik bir HDD için bu düşünce sizce doğru mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
#reklamArkadaşlar, öncelikle merhaba. Ben bilgisayar için herhangi bir ürün alırken incehesap, itopya gibi siteleri tercih ediyorum ama Hepsiburada veya Trendyol gibi büyük satıcılara güvenmediğim için oraya kayıyorum. Daha 1 saat önce açtığım konuda da alacağım HDD ince hesapta 300 TL daha pahalı ama pazarama dan aldığım zaman bir garanti sorunu yaşar mıyım? Ürün kargoda düzgün gelir mi? Gözle görülmeyen donanımsal bir zarara uğrar mı, kestiremiyorum. Hadi 4080 veya 4090 alırken bu düşünce doğru olabilir ama iki bin TL lik bir HDD için bu düşünce sizce doğru mu?