Pc İçin XBOX Gamepass alamıyorum. Yardım !

Rohetzy

80+
Reaksiyon skoru
38
Bilgisayar için gamepass almaya karar verdim fakat hem microsoft store hemde xbox ın kendi uygulamasından denememe rağmen ödeme yöntemi ekleyemiyorum. Buraya aldığım hatanın fotoğraflarını bırakıyorum. Bilen biri yardım ederse sevinirim.
Ekran Alıntısı.webp
Ekran Alıntısıdsds.webp
Bütün kart bilgilerini vs. Doğru giriyorum. Adres satırı 1 için yazı yazılan alan çok kısıtlı. Acaba adres satırı 1 e ne yazmam gerekiyo? doldurulması zorunlu alan diyo. ben semt ve mahalle yazdım.

Bilgisayar için gamepass almaya karar verdim fakat hem microsoft store hemde xbox ın kendi uygulamasından denememe rağmen ödeme yöntemi ekleyemiyorum. Buraya aldığım hatanın fotoğraflarını bırakıyorum. Bilen biri yardım ederse sevinirim. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleBütün kart bilgilerini vs. Doğru giriyorum. Adres satırı 1 için yazı yazılan alan çok kısıtlı. Acaba adres satırı 1 e ne yazmam gerekiyo? doldurulması zorunlu alan diyo. ben semt ve mahalle yazdım.
"Kart bilgileri eşleşmiyor" diyor.
Kart senin kartın mı?
Kredi kartı mı?
İnternet alışverişlerine açık mı?

"Kart bilgileri eşleşmiyor" diyor.
Kart senin kartın mı?
Kredi kartı mı?
İnternet alışverişlerine açık mı?
Kart benim kartım. Vakıf bank banka kartı. İnternet sayısız alışveriş yapdım. Bütün bilgileri doğru dolduruyorum.

Kart benim kartım. Vakıf bank banka kartı. İnternet sayısız alışveriş yapdım. Bütün bilgileri doğru dolduruyorum.
Kredi kartı ile dene, bazı yerlerde banka kartı ile ödeme kabul edilmiyor.

Kredi kartı ile dene, bazı yerlerde banka kartı ile ödeme kabul edilmiyor.
Kredi kartım yok. Telefon la alsam faturalı hat kullanıyorum her ay kendi kendine yeniliyomu acaba gamepass? Yani önümüzdeki aylarda gamepassi kendi kendine yenileyip faturaya yansıtırmı ?

Kredi kartım yok. Telefon la alsam faturalı hat kullanıyorum her ay kendi kendine yeniliyomu acaba gamepass? Yani önümüzdeki aylarda gamepassi kendi kendine yenileyip faturaya yansıtırmı ?
"Abonelik iptal etmek istiyorsanız yinelenen faturalamayı kapatmanız gerekir. Yinelenen faturalama kapalıyken kalan tüm ön ödemeli süre kullanıldığında aboneliğinizin süresi dolar. Microsoft hesabınızla Hizmetler ve abonelikler'de oturum açarak yinelenen faturayı yönetebilir ve kapatabilirsiniz."

Geri