Çözüldü✓ Pc ileriye dönük Kasa önerisi

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
7000
Ryzen 5 7600
Asus prime A620M E-CSM mATX anakart
Gainward 5070 12GB
Sistemim bu ve ddr5 sistem ilerde yükseltme yapacağım kasam gamepower warcry topglass kasadan hiç memnun değilim.
Sıvı soğutma takabileceğim olabildiğince fanlı güzel performans veren bir kasa istiyorum önerilerinize muhtaç durumdayım ilerde yükseltme yapacağım için
Kasa sorunum aradan çıksın istiyorum. Kasada güç kaynağına gerek yok teşekkürler.
Düşündüğüm kasalar:

Lian Li O11 Vision Compact

MSI MAG Pano 100R

Lian Li Lancool 217

Ryzen 5 7600
Gainward 5070 12GB
Sistemim bu ve ddr5 sistem ilerde yükseltme yapacağım kasam gamepower warcry topglass kasadan hiç memnun değilim.
Sıvı soğutma takabileceğim olabildiğince fanlı güzel performans veren bir kasa istiyorum önerilerinize muhtaç durumdayım ilerde yükseltme yapacağım için
Kasa sorunum aradan çıksın istiyorum. Kasada güç kaynağına gerek yok teşekkürler.
Düşündüğüm kasalar:

MSI MAG Pano 100R

Lian Li Lancool 217

Lancool 217 gayet güzel bir kasa ben çok beğeniyorum onu alırdım.
Ekstra olarak @Senoly hocamın tavsiyesi üzerine incelediğim bir kasa olan Lian Li Lancool 207 kasası da gayet hoş. Yakın zamanda kasa değiştireceğim iki modelden birini düşünüyorum ben de.

Lancool 217 gayet güzel bir kasa ben çok beğeniyorum onu alırdım.
Ekstra olarak @Senoly hocamın tavsiyesi üzerine incelediğim bir kasa olan Lian Li Lancool 207 kasası da gayet hoş. Yakın zamanda kasa değiştireceğim iki modelden birini düşünüyorum ben de.
Peki akvaryum tipi midir bu kasa Akvaryum tipi öneriniz var mı daha güzel duruyorlarda. :)

Peki akvaryum tipi midir bu kasa Akvaryum tipi öneriniz var mı daha güzel duruyorlarda. :)
Yok hayır hava akışı gayet güzel olan bir mesh kasadır kendisi. Akvaryum kasaların hava akışını ve tipini beğenmediğim için pek bir tavsiye yapamam hocam maalesef.

Yok hayır hava akışı gayet güzel olan bir mesh kasadır kendisi. Akvaryum kasaların hava akışını ve tipini beğenmediğim için pek bir tavsiye yapamam hocam maalesef.
Birkaç videosuna bakayım test sonuçları için güvenebileceğim bir site varmı ?

Videoyu izleyeceğim teşekkür ederim başka önerileri olan arkadaşlar da varsa onları da almak isterim.

Ben MAG Pano aldım da kullanmadan satacağım gibi. Çok hoş bence, ben MAG Pano tercih ettim.

Ryzen 5 7600
Gainward 5070 12GB
Düşündüğüm kasalar:

MSI MAG Pano 100R

Lian Li Lancool 217

https://www.REFERAL LİNK!IL1qiz28Ug/

Dijital Ekranı Normal Ekran Olarakta Kullanılıyor Tavsiye Ederim :kizginpeepo:

Geri