Neler Yeni

PC ilk açılırken SSD %100 kullanılıyor

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
Son 2 gündür pc açıldığı zaman ssd %100 kullanılıyor bi süre sonra düzeliyor ama. Görev yöneticisinden baktığım zaman "uzaktan telefon bağlantısı" kullanıyor ssdyi ama ben telefonu pcye bağlamadım bunun sebebi nedir

Zepett8

80+ Bronze
Son 2 gündür pc açıldığı zaman ssd %100 kullanılıyor bi süre sonra düzeliyor ama. Görev yöneticisinden baktığım zaman "uzaktan telefon bağlantısı" kullanıyor ssdyi ama ben telefonu pcye bağlamadım bunun sebebi nedir
O uygulamayı görev yöneticisinden kapatmayı dene. Eğer işlemezse ssd değişebilirsin. Bendede turbox ssd var açılırken ilk 3 dakika %100 oluyor.

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O uygulamayı görev yöneticisinden kapatmayı dene. Eğer işlemezse ssd değişebilirsin. Bendede turbox ssd var açılırken ilk 3 dakika %100 oluyor.
Görev yöneticisinden kapatınca ssd kullanımı düşüyor zaten. Benim demek istediğim pc açılırken kullanmadığım uygulama neden açılıyor

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
PC İlk açıldığında servisler yeniden başlar açılır. Normal bir durum fakat neden sadece Telefon uygulaması %100 o da garip bir durum :D . Markasız garip ssd ler kullanmayın . Belkide ssd nin ömrü bittiği için %100'ü görmüştür. SSD ler kolay kolay tavan yapmaz. Yıllardır farklı ssd ler denedim samsung kingston gibi markalar, Hiç tavan yapmadı. Temiz bi format belkide işi çözer.

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC İlk açıldığında servisler yeniden başlar açılır. Normal bir durum fakat neden sadece Telefon uygulaması %100 o da garip bir durum :D . Markasız garip ssd ler kullanmayın . Belkide ssd nin ömrü bittiği için %100'ü görmüştür. SSD ler kolay kolay tavan yapmaz. Yıllardır farklı ssd ler denedim samsung kingston gibi markalar, Hiç tavan yapmadı. Temiz bi format belkide işi çözer.
Ssd 3-4 aylık hocam ve markası crucial uyduruk bi ssd değil yani. Anlamsız şekilde telefon uygulaması ssdyi kullanıyor.

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Buğra Çorbacı
Başlangıç uygulamaları kısmından o uygulamayı kapatmayı dene

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Ssd 3-4 aylık hocam ve markası crucial uyduruk bi ssd değil yani. Anlamsız şekilde telefon uygulaması ssdyi kullanıyor.
Zamanın varsa ve fazla da dosyan yoksa direkt temiz format çek. Tabi demesi kolay :D Eskiden her ay istisnasız her ay formatı çakardım ama şimdi uğraşasım gelmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,634
Üyeler
161,317
Son üye
CarlssBerk
Top Bottom