BIOS ve Driver güncellemelerinizi eksiksiz yapın.Değil sanırım hiç güncellemedim.
Buradan;BİOS driver'ını nereden indireceğim ?
Nasıl kuracağım ? (Birde ben bir tek ekran kartı driver güncelledim başka driver güncellemem lazım mı ?)Buradan;
PRIME B450M-K|Anakart|ASUS Türkiye
ASUS Prime serisi, AMD ve Intel iÅlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliÅtirildi. SaÄlam güç tasarımına, kapsamlı soÄutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime serisi anakartlar, kendi PCâlerini toplayan kiÅilere kullanıÅlı...www.asus.com
Donma derken açılırken yazıda mı kalıyor? Yoksa açıldıktan sonra mı donma oluyor?Dostlar her zaman olmuyor ama bazen PC'mi açınca donma oluyor kapat aç yapınca düzeliyor bunun nedeni nedir ?
İnternetten Asus anakartlarda nasıl BIOS güncellendiğini araştırabilirsiniz.Nasıl kuracağım ? (Birde ben bir tek ekran kartı driver güncelledim başka driver güncellemem lazım mı ?)
Hayır açılıyor sorunsuz mesela müzik açıyorum ses arada kesiliyor mouse'u masaüstünde çevirirken donuyor. Kapatıp açınca düzeliyor.Donma derken açılırken yazıda mı kalıyor? Yoksa açıldıktan sonra mı donma oluyor?
Anladım hocam eğer yazıda kalıyorsa sorun genelde SSD veya HDD'den kaynaklı oluyor o yüzden sormuştum.Hayır açılıyor sorunsuz mesela müzik açıyorum ses arada kesiliyor mouse'u masaüstünde çevirirken donuyor. Kapatıp açınca düzeliyor.
Anladım hocam eğer yazıda kalıyorsa sorun genelde SSD veya HDD'den kaynaklı oluyor o yüzden sormuştum.
Arkadaşın dediklerini yapın yüksek ihtimal çözülür sorununuz.
Sağ olasınız çözüldü.İnternetten Asus anakartlarda nasıl BIOS güncellendiğini araştırabilirsiniz.
Ekran kartı driverını kurmanız yeterli olur, diğerlerini windows kendi kuruyor zaten.
Rica ederim.Sağ olasınız çözüldü.