PC İlk Açılışta Kasıyor

Fr4nk1e

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,593
Dostlar her zaman olmuyor ama bazen PC'mi açınca donma oluyor kapat aç yapınca düzeliyor bunun nedeni nedir ?

BİOS driver'ını nereden indireceğim ?
Buradan;

Buradan;
Nasıl kuracağım ? (Birde ben bir tek ekran kartı driver güncelledim başka driver güncellemem lazım mı ?)

Dostlar her zaman olmuyor ama bazen PC'mi açınca donma oluyor kapat aç yapınca düzeliyor bunun nedeni nedir ?
Donma derken açılırken yazıda mı kalıyor? Yoksa açıldıktan sonra mı donma oluyor?

Nasıl kuracağım ? (Birde ben bir tek ekran kartı driver güncelledim başka driver güncellemem lazım mı ?)
İnternetten Asus anakartlarda nasıl BIOS güncellendiğini araştırabilirsiniz.
Ekran kartı driverını kurmanız yeterli olur, diğerlerini windows kendi kuruyor zaten.

Hayır açılıyor sorunsuz mesela müzik açıyorum ses arada kesiliyor mouse'u masaüstünde çevirirken donuyor. Kapatıp açınca düzeliyor.
Anladım hocam eğer yazıda kalıyorsa sorun genelde SSD veya HDD'den kaynaklı oluyor o yüzden sormuştum.
Arkadaşın dediklerini yapın yüksek ihtimal çözülür sorununuz.

Anladım hocam eğer yazıda kalıyorsa sorun genelde SSD veya HDD'den kaynaklı oluyor o yüzden sormuştum.
Arkadaşın dediklerini yapın yüksek ihtimal çözülür sorununuz.
İnternetten Asus anakartlarda nasıl BIOS güncellendiğini araştırabilirsiniz.
Ekran kartı driverını kurmanız yeterli olur, diğerlerini windows kendi kuruyor zaten.
Sağ olasınız çözüldü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,950
Üyeler
189,186
Son üye
Mertov
Geri