Çözüldü✓ Pc ilk açışımda uyarı veriyor yardım

Zamazingo0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
442
reboot and select proper boot device or ınsert boot media in selected boot device and press a key
Diyor ne yapmam lazım?
Bi de böyle bi ışık yanıyor
WhatsApp Image 2025-12-20 at 18.53.35.webp

Son düzenleme:
reboot and select proper boot device or ınsert boot media in selected boot device and press a key
Diyor ne yapmam lazım?
Format diski seçip format atman lazım diskteki windowsu görmüyor

Onu nasıl yapacağım?Biosa girebiliyorum eğer gerekliyse söyleyeyim dedim
Biosa girebiliyorsan bağlı disklerini görebiliyor musun bak görebiliyorsan biostan çıkıp boot tuşunu spamla windows yüklü diski seç yine açılmazsa diskteki windows patlamış format atıcan kısacası

Biosa girebiliyorsan bağlı disklerini görebiliyor musun bak görebiliyorsan biostan çıkıp boot tuşunu spamla windows yüklü diski seç yine açılmazsa diskteki windows patlamış format atıcan kısacası
Hocam daha windows falan yüklemedim, dümdüz açtım.Win mi yüklemem lazım önce ondan sonra mı bakayım?

Hocam daha windows falan yüklemedim, dümdüz açtım.Win mi yüklemem lazım önce ondan sonra mı bakayım?
İlk defa montaj yaptıysan yada yeni disk taktıysan format atman lazım eğer diskte windows yoksa açılmaz zaten

Hocam şimdi fark ettim bi de ışık yanıyor, ekledim başa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boot spamlayınca aynı uyarıyı o da bana spamlıyor, windows yükeyip ondan sonra mı bakayım şimdi?

Hocam şimdi fark ettim bi de ışık yanıyor, ekledim başa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boot spamlayınca aynı uyarıyı o da bana spamlıyor, windows yükeyip ondan sonra mı bakayım şimdi?
Boot ışığın yanıyor boot edecek bir şey yok demek ki format at diske

Hocam windowsu yükledim sistem sorunsuz açıldı ama simdi de her ayar için anahtar istiyor nasil cozucem bunu?
Anahtar istiyor derken? Hangi anahtardan bahsediyorsun Windows Lisansı mı istiyor?

Anahtar istiyor derken? Hangi anahtardan bahsediyorsun Windows Lisansı mı istiyor?
Evet ses çıkışlarına bakacaktim windows anahtarın yok diyor, ilk kurarken olmadığı icin yok dedim ama nerdeyse hiçbir şey yapamiyorum olmadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,433
Üyeler
188,245
Son üye
_00BrUh_00
Geri