Neler Yeni

PC internete bağlanmak için hangi adaptörü almalıyım

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
USB WiFi adaptörü önerebilir misiniz oyun felan oynamak için wifi hemen dibimde benim odada ve internet hızı 45 mbps

100-200 TL bütçe ile hangi wifi şeysini almaliyim
Wifi adaptörü yerine ethernet kablosu alsanız kabloyla bağlasanız olmaz mı? Daha performanslı olur.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
USB WiFi adaptörü önerebilir misiniz oyun felan oynamak için wifi hemen dibimde benim odada ve internet hızı 45 mbps

100-200 TL bütçe ile hangi wifi şeysini almaliyim
Wifi adaptörünü 100-200 TL verilmez. Ben 35 TL'ye almıştım işimi görüyor. Ucuz bişey alın fazla para kaçırmayın

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ethernet kablosu çekerseniz daha stabil bir internet hızı alırsınız.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
A
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ona uğraşmak istemiyorum efendim
Uğraştırıcı bir şey yok? Kablonun bir ucunu PC'ye, bir ucunu modeme takacaksınız bitti gitti ne uğraşması? Kablo olarak da bu işinizi görecektir: https://www.hepsiburada.com/alfais-4216-cat6-ethernet-patch-internet-kablosu-5-m-p-HBV00000DFMFC
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evinizdeki modeme PC üzerinden wifi ile bağlanmak mantıklı bir işlem değil. Hem daha masraflı hem de performansı kablolu kadar iyi değil. Kablolu bağlanırsanız daha az ping değerlerini görürsünüz ve internet hızından daha yüksek verim alırsınız. Wifi adaptörü almanızı önermiyorum.

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
A
Uğraştırıcı bir şey yok? Kablonun bir ucunu PC'ye, bir ucunu modeme takacaksınız bitti gitti ne uğraşması? Kablo olarak da bu işinizi görecektir: https://www.hepsiburada.com/alfais-4216-cat6-ethernet-patch-internet-kablosu-5-m-p-HBV00000DFMFC
Hmm peki ona bı bakayım anakartin içinden çıkıyor zaten kablo dimi? Oyle yaparım o zaman efendim sağolun ama genede bir tane de kablosuz önerir misiniz

Evinizdeki modeme PC üzerinden wifi ile bağlanmak mantıklı bir işlem değil. Hem daha masraflı hem de performansı kablolu kadar iyi değil. Kablolu bağlanırsanız daha az ping değerlerini görürsünüz ve internet hızından daha yüksek verim alırsınız. Wifi adaptörü almanızı önermiyorum.
Tamam o zaman önermeyin boşverin direkt öyle bağlarım sağolun

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hmm peki ona bı bakayım anakartin içinden çıkıyor zaten kablo dimi? Oyle yaparım o zaman efendim sağolun ama genede bir tane de kablosuz önerir misiniz

Tamam o zaman önermeyin boşverin direkt öyle bağlarım sağolun
Anakarttan ethernet kablosu çıkmaz. Modemin kutusundan çıkmış olması lazım. Çıkmadıysa da kendiniz alabilirsiniz pek pahalı bir şey değil zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,012
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom