Pc internetleri görmüyor

Efzkn

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım ve kurulum yapacakken internetleri görmediğin fark ettim ve ağ kablosu takılı değil diyor ethernet kablosu takılı değil diyor bilgisayar da modeme uzak olduğu için direk Ethernet kablosuyla bağlantı kuramıyorum çözüm varımdır

Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım ve kurulum yapacakken internetleri görmediğin fark ettim ve ağ kablosu takılı değil diyor ethernet kablosu takılı değil diyor bilgisayar da modeme uzak olduğu için direk Ethernet kablosuyla bağlantı kuramıyorum çözüm varımdır
ethernet kablosunu kontrol et belki biryeri açılmış kopmuş olabilir modeme bak lan portunu değiştir falan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

a
a pardon ben yanlış anladım ozaman pc yi modemin oraya götür öyle kur yada usb wifi al

yada kurulumu internetsiz devam ettir seçeneği avr altta onunla devam et

ethernet kablosunu kontrol et belki biryeri açılmış kopmuş olabilir modeme bak lan portunu değiştir falan

a

a pardon ben yanlış anladım ozaman pc yi modemin oraya götür öyle kur yada usb wifi al

yada kurulumu internetsiz devam ettir seçeneği avr altta ilk bilgisayarımda ethernet kablosu olmadan İnternete bağlanıyorum niye olmadı peki

ya arkadaş senin pcnde wifi yoksa nasıl baglanasın bi çalıştır kafanı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,870
Üyeler
204,271
Son üye
knowas
Geri