- Reaksiyon skoru
- 43
Merhaba sistemımın pcmın ne kadar ısınıp ısınmadıgını nerden bakıcam win 10 pro kullanıyorm
MSI Afterburner programını kullana bilirsin ya da CPU-Z, GPU-Z. programalrını kullana bilirsin ekran kartı ve işlemci ısısını öğrenebilirsinMerhaba sistemımın pcmın ne kadar ısınıp ısınmadıgını nerden bakıcam win 10 pro kullanıyorm
cpu z ındırdım de ısınıp ısınmadıgını neden gorcemMSI Afterburner programını kullana bilirsin ya da CPU-Z, GPU-Z. programalrını kullana bilirsin ekran kartı ve işlemci ısısını öğrenebilirsin
knk biraz ara bulurusn kullanamyalı bayağı oluyo hatırlamıyorumCPU z ındırdım de ısınıp ısınmadıgını neden gorcem
ekran kartı ıslemcıyı mı gosterıyorMSI Afterburner kullanıyorum
Alıntıyı görüntüle
beyler nerde yazıyornerde yazıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bulamadım kı ıste
eyw reısmsı afterburner en güvendiğim programdır ama sadece oyuna yada programa girince gösteriyor diye biliyorumbu videoyu izleyip hangisin gösterilmesini istiyosan yapabilirsin
oyunlarda sol ust kapalı mu olcak usrke lımsı afterburner en güvendiğim programdır ama sadece oyuna yada programa girince gösteriyor diye biliyorumbu videoyu izleyip hangisin gösterilmesini istiyosan yapabilirsin
CPU-Z sıcaklık değerlerini göstermez. yine bu firmanın HWmonitor diye bir programı var.nerde yazıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bulamadım kı ıste
CPU-Z sıcaklık değerlerini göstermez. yine bu firmanın HWmonitor diye bir programı var.
![]()
DOWNLOADING HWMONITOR_1.41.EXE | CPUID
Voltages, temperatures and fans speed monitoringwww.cpuid.com
reis cok mu sıcak ıdeal csıcaklık kac olmalıCPU-Z sıcaklık değerlerini göstermez. yine bu firmanın HWmonitor diye bir programı var.
![]()
DOWNLOADING HWMONITOR_1.41.EXE | CPUID
Voltages, temperatures and fans speed monitoringwww.cpuid.com