Pc Isınma Problemleri Yaşıyorum

Reaksiyon skoru
8
1660389671785.png

Arkadaşlar sistem yukarıdaki gibi kasa içinde 3 tane 14 cm fan var sıvı soğutma tek fanlı egzoz fan niyetine kullanıyorum ekran kartım god of war veya forza oynarken 77-83 derece civarına çıkıyor normal diycem ama arkadaşlarım daha düşük sıcaklıklarda kullanıyorlar ekran kartlarını bi benim ısınıyor sebebi ne olabilir sizce normal mi bu ?

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar sistem yukarıdaki gibi kasa içinde 3 tane 14 cm fan var sıvı soğutma tek fanlı egzoz fan niyetine kullanıyorum ekran kartım god of war veya forza oynarken 77-83 derece civarına çıkıyor normal diycem ama arkadaşlarım daha düşük sıcaklıklarda kullanıyorlar ekran kartlarını bi benim ısınıyor sebebi ne olabilir sizce normal mi bu ?
1. jenerasyon TUF serisi muhtemelen. Bu seri ilk üretimde ekran kartı anlamında soğutma olarak başarısız oldu. Daha sonra piyasaya 2. jenerasyonu sürdüler ve sorunu ortadan kaldırdılar.

Alıntıyı görüntüle
MSI afterburnerdan manuel fan ayarı yapın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,879
Üyeler
175,120
Son üye
kaan241
Geri