Neler Yeni

pc iyi mi? daha iyisi gelirmi

WhoCares

80+ Gold
bence gayet güzel sistem 4070 superler vs duyurusu yapildi bir tık fiyat düşme olasılığı olabilir oda belllllllllllkiiiiii :kekw:

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

veya baska önereceniz sistem varmı
Anakart işlemciye göre rezalet kalmış. Z790 olmalıydı, yoksa niye K serisi alıyoruz ki yani 😀

Onun dışında iyi.

burakdiA

80+
hemen bitirdiniz stok alamadık
Hocam vaktiniz varsa sistemi sık sık kontrol edin. Satın alıp iptal edenlerden dolayı tekrar stokları açıyorlar. Almayı düşünüyorsanız.

burakdiA

80+

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
Her firmanın kusurları olabiliyor. Hatta eski yaşadığım bi olaydan dolayı bir daha Vatan'dan alışveriş yapmam diyordum ama bahsettiğim sistemi satın aldım. Fırsat varsa kaçırmamak lazım. Bu arada mağazada arızalı ürünlerde birebir değişimleri var diye biliyorum.
Her firmanın kusuru olur elbette ama 4-5 ürün alıp hepsinde sorun yaşarsan sende artık ordan ürün almazsın :D
Normalde 2. üründen sonra almayacaktım ama mecburiyetten ordan almak zorunda kaldım ama artık pil bile almam.

En son aldığım ürünü aynı gün götürdüm bizlik bir şey yok dediler 1 hafta beklettiler sonra gittim şöyledir böyledir birilerini aradı aynı bütçeye başka bir şey almamı söyledir ssd aldım o da sorunlu 2 ayda sağlığı 95'e düştü :D tabi yavaşlama vs yok ama ilerde ne olur bilmem ve pc de 5 yıllık ssd ve hdd var onların sağlığı bile %100

Her firmanın kusuru olur elbette ama 4-5 ürün alıp hepsinde sorun yaşarsan sende artık ordan ürün almazsın :D
Normalde 2. üründen sonra almayacaktım ama mecburiyetten ordan almak zorunda kaldım ama artık pil bile almam.

En son aldığım ürünü aynı gün götürdüm bizlik bir şey yok dediler 1 hafta beklettiler sonra gittim şöyledir böyledir birilerini aradı aynı bütçeye başka bir şey almamı söyledir ssd aldım o da sorunlu 2 ayda sağlığı 95'e düştü :D tabi yavaşlama vs yok ama ilerde ne olur bilmem ve pc de 5 yıllık ssd ve hdd var onların sağlığı bile %100
ben baya ürün aldım 1 kere sorun yasadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

stok geldı ısteyen alabılır

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ImDhyroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit
Vatan arada indirim yapıyorda kullandığı kasalar çöp. Koysana oraya fsp filan.
Vatandan online alışveriş hiç yapmadım ama mağzadan aldığım ürünler bozuk çıktı genelde ve değişim yada iade de sorun yaşatıyorlar artık 5 fazla veririm vatandan pil bile almam
Bende kendime laptop alicaktim adamlar rtx3050 rtx4050 den daha iyi diyerek bana teşhir ürünü satmaya calistilar.

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Vatandan beklenmeyecek bir F/P sistem. Tabii hemen stogu bitmis jkhkjdskalj
Bazen böyle radikal manyak sistemler yapıp satıyorlar. Tabi anında bitiyor orası ayrı konu...

Düzeltme: Neden fiyatı 114k gösteriyor?

Top Bottom