Anakart işlemciye göre rezalet kalmış. Z790 olmalıydı, yoksa niye K serisi alıyoruz ki yaniINTEL I5 14600KF-RTX4070 WINDFORCE-MSI PRO B760-P-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14600KF-RTX4070 WINDFORCE-MSI PRO B760-P-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
veya baska önereceniz sistem varmı
fiyat düşme olasılıgı sıfır hocam daha zam yansımadı bırde bunlarabence gayet güzel sistem 4070 superler vs duyurusu yapildi bir tık fiyat düşme olasılığı olabilir oda belllllllllllkiiiiii
Hocam vaktiniz varsa sistemi sık sık kontrol edin. Satın alıp iptal edenlerden dolayı tekrar stokları açıyorlar. Almayı düşünüyorsanız.hemen bitirdiniz stok alamadık
aldım hocam hata suan 1 tane daha stok var sepete gorunuyor amasıtede yokHocam vaktiniz varsa sistemi sık sık kontrol edin. Satın alıp iptal edenlerden dolayı tekrar stokları açıyorlar. Almayı düşünüyorsanız.
Hayırlı olsun o zaman. Güle güle kullanaldım hocam hata suan 1 tane daha stok var sepete gorunuyor amasıtede yok
teşekür ederimHayırlı olsun o zaman. Güle güle kullan
Her firmanın kusuru olur elbette ama 4-5 ürün alıp hepsinde sorun yaşarsan sende artık ordan ürün almazsınHer firmanın kusurları olabiliyor. Hatta eski yaşadığım bi olaydan dolayı bir daha Vatan'dan alışveriş yapmam diyordum ama bahsettiğim sistemi satın aldım. Fırsat varsa kaçırmamak lazım. Bu arada mağazada arızalı ürünlerde birebir değişimleri var diye biliyorum.
ben baya ürün aldım 1 kere sorun yasadımHer firmanın kusuru olur elbette ama 4-5 ürün alıp hepsinde sorun yaşarsan sende artık ordan ürün almazsın
Normalde 2. üründen sonra almayacaktım ama mecburiyetten ordan almak zorunda kaldım ama artık pil bile almam.
En son aldığım ürünü aynı gün götürdüm bizlik bir şey yok dediler 1 hafta beklettiler sonra gittim şöyledir böyledir birilerini aradı aynı bütçeye başka bir şey almamı söyledir ssd aldım o da sorunlu 2 ayda sağlığı 95'e düştü tabi yavaşlama vs yok ama ilerde ne olur bilmem ve pc de 5 yıllık ssd ve hdd var onların sağlığı bile %100
Ekran kartı modeli kronik, iyi falan değil. Sisteme laf edemem ama.hocam vatandakı daha ıyı gıbı ekran kartı marka sıvı sogutucu vs 3 taksit 1 adet aldım
Bende kendime laptop alicaktim adamlar rtx3050 rtx4050 den daha iyi diyerek bana teşhir ürünü satmaya calistilar.Vatan arada indirim yapıyorda kullandığı kasalar çöp. Koysana oraya fsp filan.
Vatandan online alışveriş hiç yapmadım ama mağzadan aldığım ürünler bozuk çıktı genelde ve değişim yada iade de sorun yaşatıyorlar artık 5 fazla veririm vatandan pil bile almam
Bazen böyle radikal manyak sistemler yapıp satıyorlar. Tabi anında bitiyor orası ayrı konu...Vatandan beklenmeyecek bir F/P sistem. Tabii hemen stogu bitmis jkhkjdskalj