Neler Yeni

Pc kapalıyken klavye ışığı nasıl açık kalır ?

Abdullah1

80+ Bronze
Öncelikle Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.Ben pc kapalıyken klavye ışığnını yanmasını istiyorum bunun ayarı varmıdır nasıl yaparım.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Öncelikle Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.Ben pc kapalıyken klavye ışığnını yanmasını istiyorum bunun ayarı varmıdır nasıl yaparım.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Hayır. :D
Neden açık bırakmak istiyorsun?

Abdullah1

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam böyle bir şey olmaz. Çünkü bilgisayar gücü powerden alır power anakarta güç verir anakarda diğer parçalara eğer bilgisayar kapanırsa power durur power durunca anakartda durur böylece anakartın güç verdiği klavye mouse vs çalışmaz

Abdullah1

80+ Bronze
Hocam böyle bir şey olmaz. Çünkü bilgisayar gücü powerden alır power anakarta güç verir anakarda diğer parçalara eğer bilgisayar kapanırsa power durur power durunca anakartda durur böylece anakartın güç verdiği klavye mouse vs çalışmaz
Hocam kulaklık ve mouse ışıkları çalısıyor pc kapalıyken

Benim odam çok sade bir oda nasıl diyim bi renk katsın istiyyorum çok sade kalsın istemiyorum 1 2 şeyde alıcam odam için
birde hocam en net ben açıkladım en iyi cevap olarak beni gösterirseniz sevinirim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kulaklık ve mouse ışıkları çalısıyor pc kapalıyken
kapalı ikenmi yoksa kapatma tuşuna bastıkdan birkaç saniye sonramı?

Abdullah1

80+ Bronze
birde hocam en net ben açıkladım en iyi cevap olarak beni gösterirseniz sevinirim :D

kapalı ikenmi yoksa kapatma tuşuna bastıkdan birkaç saniye sonramı?
Hocam pc 20 saat kapalı kalsa bile yanıyor

Hocam zaten herkezde öyle pc kapalıyken mouse kulaklık ışığı yyanar bakabilirsiniz internetten
AnaKart:Asus Prime B450M-A
Anakartında On/Off Charge teknolojisi var. Bu teknolojinin BIOSdan açık olup olmadığına emin ol. Teknoloji bilgisayar kapalı olsa dahi USB portlarına enerji vermeye devam ediyor. Böylece PC kapalıyken de USB cihazların şarj edilmesi amaçlanıyor. Yani bu bir özellik bu özellik her anakartda olmaz beenimkisinde yok mesela :(

Abdullah1

80+ Bronze
Anakartında On/Off Charge teknolojisi var. Bu teknolojinin BIOSdan açık olup olmadığına emin ol. Teknoloji bilgisayar kapalı olsa dahi USB portlarına enerji vermeye devam ediyor. Böylece PC kapalıyken de USB cihazların şarj edilmesi amaçlanıyor. Yani bu bir özellik bu özellik her anakartda olmaz beenimkisinde yok mesela :(
Anladım hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

maalesef sizin mouseniz elektrik aldığı an ışını yanıyor ama klavyenin çalışması için bilgisayarın açılması gerekiyor

hocam tekrardan en iyi cevap bölümüne almanızı rica edebilirmiyim ? :geek::geek::geek:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,479
Üyeler
172,841
Son üye
Selahattin T
Top Bottom