- Reaksiyon skoru
- 43
Csgo oynuyordum bı anda tanımlanamayan hata dedı kapandı sonra acılıyor kapanıypr kendo kendıne fıso cektım ne yapmam lazım
Tusa bastinda acilmiyorsa statik elektrik yapmistir rami sokuo takmayi deneyebilirmisinCsgo oynuyordum bı anda tanımlanamayan hata dedı kapandı sonra acılıyor kapanıypr kendo kendıne fıso cektım ne yapmam lazım
Windows +R tuşlarına bas ve wsreset.exe yaz. Bu mağazanızın önbelleğini temizleyecektir.
Sorunun devam etmesi durumunda Başlat' a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Sonrasında aşağıdaki komutları sırasıyla uygulayıp test ediniz.
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
DISM'yi veya Sistem Güncelleştirme Hazırlık Aracı'nı kullanarak Windows bozulma hatalarını düzeltmemakalesindeki işlemi uyguladıktan sonra deneyiniz.
Başlat' a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Sonra aşağıdaki komutu giriniz:
powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML