PC KAPANIYOR KENDİ KENDİNE

Hocam biosa girin ayarları sıfırlayın sonra xmpyi açın advanced mode a geçip AI Tweaker Dan Dram voltage kısmından bu vddcr CPU voltahe kısmına girin 1.100 normal halidir buna 0.125 ekleyin gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim

Hocam bios pilini çıkar tak yaparsam bios ayarları default ayarlara döner mi ?

Hocam bios pilini çıkar tak yaparsam bios ayarları default ayarlara döner mi ?
O şekilde yapmadım ama olduğu söyleniyor kesin sonuç almak istiyorsanız cltrc jumperini kısa devre etmeniz gerekiyor bunu yapmak için anakartinizin en alt kısmında 2 demir çubuk göreceksiniz küçük sol üstünde CLTRC yazar bu iki demire aynı anda değecek iletken bir demir kullanmalısınız tornavida gibi discord görüntülü arama ile yapabiliriz beraber isterseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam olarak burada bulunan jumperlara ikisinede aynı anda değecek şekilde (pcye güç verdikten sonra) anahtar tornavida vb birşeyle dokundurursaniz bir çarpılma elektrik sesi duyacaksınız ve işlem tamam 3v olduğu için çarpılmasıniz merak etmeyin hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yanıt bekliyorum

Ekler

• Screenshot_20200706_223045.jpg
    Screenshot_20200706_223045.jpg
    110.6 KB · Hit: 42
Son düzenleme:
2933 için 1.3V ver en az.
İşlemci voltajı stok olsun.
Garanti olması için Rame 1.37v falan verebilirsin.
2933 yerine anakart destekliyorsa tam 3000 dene.
Bios pilini söküp XMP açabilirsin.
CLRTC ile biosu sıfırlayabilisin.

Son durum nedir hocam

Hocam kusura bakma anca girdim foruma sorun ortadan kalktı voltaj değeriyle oynamıştım bi alt voltaja aldım 1.3 ken 1.2 yaptım sorun ortadan kalktı sistemde bir yanlislik olmadigini islemci ramlerin cok isinip isinmadigi nasil görürüm

Hocam kusura bakma anca girdim foruma sorun ortadan kalktı voltaj değeriyle oynamıştım bi alt voltaja aldım 1.3 ken 1.2 yaptım sorun ortadan kalktı sistemde bir yanlislik olmadigini islemci ramlerin cok isinip isinmadigi nasil görürüm

Msi after burner indir
TeamViewer our ayarlarını yapayim hocam osd ekranı bilgilerini istiyosun

Geri