Yardım Pc kasam açılışta fanları full devirde açılıyor (sadece kasa)

anakartı yazdıktan sonra armory cratei de önerdim orada da fan görünmüyorsa biostan yapacak yoksa zaten yapamaz sırf bunu parça parça yazdım diye uyarı yedim bugün :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben tek mesajda her şeyi yazmayı sevmiyorum cevap gelince önce onu okuyacağım diye mesajı gönderip unutuyorum some b22 problems
İkinizede teşekkür ederim hocam orogranda bi fan ayarı var ama bilmiyorum nryin fanını ayarlıyor onun harici biostan nasıl ayarlarız fan hizini

İkinizede teşekkür ederim hocam orogranda bi fan ayarı var ama bilmiyorum nryin fanını ayarlıyor onun harici biostan nasıl ayarlarız fan hizini
Anakartın içindeki fan ayarlama sekmesini bulman lazım asuslarda bu QFan diye geçiyor

Bende de ilk acilista anlik kokluyor fanlari, train ederken sistemi sonra normale donuyor, senin dedigin farkli bir olay galiba ama

benim kart msi onun biosunda fan info kısmından yapılıyor senin anakartta farklıdır

Bir süre hızlanıp sonradan azalıyor mu? Yoksa sürekli mi hızlı?

Geri