Eu4 oynarken geldi o seshocam hangi ses arkada bi ördek sesi de var da
Mesaj otomatik birleştirildi:
ağır oyunlarda normal hızlı dönmesi ses cıkması
Ama knk önceden gelmiyorduEu4 oynarken geldi o ses
kasayı en son ne zaman temizledin güzelce temizle geçer bende temizlettim şuan hiç ses yokMerhaba arkadaşlar pc mi 5 ay önce aldım önceden böyle sesler gelmiyordu , ayrıca Ark Survival Evolved gibi ağır oyunlara girince yüksek fan sesi geliyor. Fan da mı sorun var anlamadım.
Eyw knk bir deneyeyim bu arada hiç temizletmedimkasayı en son ne zaman temizledin güzelce temizle geçer bende temizlettim şuan hiç ses yok
tozdan olabiliyor bazı fan sesleri
Ne kadar zamanda temizlik yapılmalıkasayı en son ne zaman temizledin güzelce temizle geçer bende temizlettim şuan hiç ses yok
tozdan olabiliyor bazı fan sesleri
6 AY EN GEÇNe kadar zamanda temizlik yapılmalı
ben 2 yıl olcak yeni temizlettim ama sen öyle yapma en geç 6 ayda bir temizletEyw knk bir deneyeyim bu arada hiç temizletmedim
Fön makinesi tutsam yeter değil mi6 AY EN GEÇ
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 2 yıl olcak yeni temizlettim ama sen öyle yapma en geç 6 ayda bir temizlet
dostum çok alakasız ama imzandaki renkli yazıları nerden yapıyorsun
Hafif nemli,bez kuru bez,süpürge ve birde yumuşak bir fırça yeter.bezlerle kasanın içini ve dışını silersin,toz filtrelerini suyla yıkarsın.fırçayla ekran kartını ve fan aralarını temizlersin eğer varsa anakartın üstündeki tozları hafif ve yavaşca temizlersin yeter en son herşeyi hallettikten sonra kasanın içine biraz yaklaştırıp(çok değil) süpürgeyi tutarsın uçan tüm tozları çeker ve temiliği bitirirsin ben bu şekilde yaparım.Fön makinesi tutsam yeter değil mi