İlk kez böyle bir şey olduğunu duydum. Sistemi Yüksek Performans moduna al bakalım.Önceden böyle olmuyordu W11 e geçtim ve güç seçeneklerinde kendi kendine 2-3 saniye ara ile bir güç tasarufuna bir nihai performansa geçip duruyor. Bunu nasıl çözebilirim ?
Ayni yüksek performansada alsam 2-3sn aralıklarla tekrar nihai ile tasarruf arası geçiş yapıyor.İlk kez böyle bir şey olduğunu duydum. Sistemi Yüksek Performans moduna al bakalım.
Nihai Performans modunu sil yapar mısın?Ayni yüksek performansada alsam 2-3sn aralıklarla tekrar nihai ile tasarruf arası geçiş yapıyor.
MSI anakartınız var, MSI Center üzerinde tam olarak ismini hatırlamıyorum ancak Features kısmında fan hızlarını ayarlaması için kurduğunuz bir uygulama Silent moda aldığınızda güç moduna alıyor, performans moduna aldığınızda nihai performansa alıyor. MSI Center'ın ne kadar dandik bir uygulama olduğunu göz önünde bulundurursak büyük ihtimalle bu özellik hata veriyor, silip yüklemeyi deneyin.Ayni yüksek performansada alsam 2-3sn aralıklarla tekrar nihai ile tasarruf arası geçiş yapıyor.
MSI anakartınız var, MSI Center üzerinde tam olarak ismini hatırlamıyorum ancak Features kısmında fan hızlarını ayarlaması için kurduğunuz bir uygulama Silent moda aldığınızda güç moduna alıyor, performans moduna aldığınızda nihai performansa alıyor. MSI Center'ın ne kadar dandik bir uygulama olduğunu göz önünde bulundurursak büyük ihtimalle bu özellik hata veriyor, silip yüklemeyi deneyin.