BabaYori
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 249
- İsim
- Muhammed Özkan
Merhaba arkadaşlar, sistemim aniden oyundayken falan kapanıyor. Son 1 aydır böyle, 6 aylık sistem sıfır topladım. Sadece psu ikinci el. Hiçbir sıkıntı yoktu ama son 1 aydır bu sorun var. artık korkuyorum sistemin diger parçalarına zarar gelicek diye. Fakat halen sorunun neden kaynaklı oldugunu bulamadım. Genelde valorant falan oynadıgmda 3 - 4 saat sonra kapanıyor ama mesela 1 kere gta 5 e girdim 15 dk da kapandı. Daha da ağır oyunlara girmedim. Psu dan şüpheleniyorum ama az önce valorant oynarken alt taba attım Bilgisayardan dıt dıt diye sesler geldi ve montirumden görüntü gitti fakat kasa halen çalışıyordu. Bu kafamı karıştırdı bilgisayarın kasasından resleyınce düzeldi ve görüntü geldi. Nedeni nedir beyler ? ona göre bir şeyler bulucam ama bu sorunların neden oldugunu bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Psu= corsair vs650 watt ( aldıgım kişi 3 yıllık falan dedi bana hiç kullanmadım dedi gayet temiz demişti. Cidden temizdi bu arada sıfır gibi kutusuyla verdi. zaten 5 ay sorunsuz kullandım şimdi de sorun bundanmı yoksa başka birşeyden mi bilmiyorum)
sistemin ısı degerlerı normal.
Psu= corsair vs650 watt ( aldıgım kişi 3 yıllık falan dedi bana hiç kullanmadım dedi gayet temiz demişti. Cidden temizdi bu arada sıfır gibi kutusuyla verdi. zaten 5 ay sorunsuz kullandım şimdi de sorun bundanmı yoksa başka birşeyden mi bilmiyorum)
sistemin ısı degerlerı normal.