pc kendi kendini kaptıyorrr

Fazla bir miktar.
Tahminimce 20 dakika kadar oynayınca sistem daha fazla ısınır kapanıyordur.
Öncelikle çözümü söylüyorum;
1- Soğutucunun vidalarının sıkılı olduğunu tornavida ile kontrol edin, sıkılı değilseler sıkın daha sonra sıcaklık değerlerine hem sistem boşta hemde oyunda kontrol edin. Bu işlem işe yaramaz ise 2. aşamayı uygulayın
2- Soğutucunuzu sökün daha sonra hem soğutucu hemde işlemcinin üzerinde bulunan termal macunu aseton veya tineri bir beze çok az miktarda dökerek temizleyin, bu işlemlerden sonra ne fazla, nede az olacak şekilde termal macun sürün.
Termal macun oranını şöyle anlayabilirsiniz.
Termal macun soğutucu yüzeyi ve işlemci yüzeyini tam olarak temas ettirmek içindir. Her 2 yüzey ne kadar kusursuz, düz olsada ufak boşluk olması ciddi fark yaratır ve bu yüzden termal macun araya sürülerek 2 yüzeyin tamamen temas etmesini sağlar.
Buna göre termal macunu sürün.
Post automatically merged:

Discord uygulamasını kullanıyorsanız beni ekleyin.
Sesli olarak daha hızlı ve detaylı yardım sağlarım.
Nick: Ömer | Sovereignty#9901
ramı başka slota taktım işlemcinin termal macununda değiştierdim şu an yalnız işlemci soğtuyla berber çıktı iykide nasıl çıkarlığını biliyorum çektim işlemciyi soğtucudan sonra anakart soketine geri taktım üstündeki termal macunu sildim yenisini koydum şu an pc çalışyor ama şu an işim var işim b bitkikten sonra oyun oyunucam ozaman da bakıcam

ramı başka slota taktım işlemcinin termal macununda değiştierdim şu an yalnız işlemci soğtuyla berber çıktı iykide nasıl çıkarlığını biliyorum çektim işlemciyi soğtucudan sonra anakart soketine geri taktım üstündeki termal macunu sildim yenisini koydum şu an PC çalışyor ama şu an işim var işim b bitkikten sonra oyun oyunucam ozaman da bakıcam
İşlemcinin çıkmaması için soğutucu vidalarını çıkarıp soğutucuyu sağa sola kaydırırsanız bu sorun olmaz.
Forum sahibimiz Abdullah abi bir videoda bundan bahsetmişti. VİDEO
Ayrıca şuan sistem boştayken bana sıcaklığı gönderirseniz işe yarayıp yaramadığını anlarım.

İşlemcinin çıkmaması için soğutucu vidalarını çıkarıp soğutucuyu sağa sola kaydırırsanız bu sorun olmaz.
Ayrıca şuan sistem boştayken bana sıcaklığı gönderirseniz işe yarayıp yaramadığını anlarım.
konu dışı : sen gördüğüm en epic insanlardansın dostum, kişiye olan ilgin gerçekten taktire yakışır

Ayrıca şuan sistem boştayken bana sıcaklığı gönderirseniz işe yarayıp yara
Ekran görüntüsü 2021-01-05 223057.png
madığını anlarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,383
Üyeler
191,083
Son üye