pc kendi kendini kaptıyorrr

Çok fazla bir değer.
Benim bilgisayarım 2 fanlı hava soğutmasına sahip ve sabah 12 den beri çalışıyor ve şuan işlemci 35 derece.
Sizden son isteyeceğim şey oyuna girin ve oyundayken o değerlerin ekran görüntüsünü bana atın.
Büyük ihtimal sıcaklık çok fazla olacaktır buda termal macunun oranının yetersiz veya fazla olduğuna yada soğutucunun vidalarının tam takılmadığına işaret ediyor

Çok fazla bir değer.
Benim bilgisayarım 2 fanlı hava soğutmasına sahip ve sabah 12 den beri çalışıyor ve şuan işlemci 35 derece.
Sizden son isteyeceğim şey oyuna girin ve oyundayken o değerlerin ekran görüntüsünü bana atın.
Büyük ihtimal sıcaklık çok fazla olacaktır buda termal macunun oranının yetersiz veya fazla olduğuna yada soğutucunun vidalarının tam takılmadığına işaret ediyor
şimdi de 37c gösteriyor işlemci sıcaklığını

(Konu Dışı)
Saat 20.00'da internet üzerinden sınavım var birazdan ona gideceğim.
20.30 gibi geri gelirim.

Oynasanız daha iyi olur.
Ekran görüntüsü 2021-01-05 200236.png

Fazla bir miktar.
Tahminimce 20 dakika kadar oynayınca sistem daha fazla ısınır kapanıyordur.
Öncelikle çözümü söylüyorum;
1- Soğutucunun vidalarının sıkılı olduğunu tornavida ile kontrol edin, sıkılı değilseler sıkın daha sonra sıcaklık değerlerine hem sistem boşta hemde oyunda kontrol edin. Bu işlem işe yaramaz ise 2. aşamayı uygulayın
2- Soğutucunuzu sökün daha sonra hem soğutucu hemde işlemcinin üzerinde bulunan termal macunu aseton veya tineri bir beze çok az miktarda dökerek temizleyin, bu işlemlerden sonra ne fazla, nede az olacak şekilde termal macun sürün.
Termal macun oranını şöyle anlayabilirsiniz.
Termal macun soğutucu yüzeyi ve işlemci yüzeyini tam olarak temas ettirmek içindir. Her 2 yüzey ne kadar kusursuz, düz olsada ufak boşluk olması ciddi fark yaratır ve bu yüzden termal macun araya sürülerek 2 yüzeyin tamamen temas etmesini sağlar.
Buna göre termal macunu sürün.
Post automatically merged:

Discord uygulamasını kullanıyorsanız beni ekleyin.
Sesli olarak daha hızlı ve detaylı yardım sağlarım.
Nick: Ömer | Sovereignty#9901

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,383
Üyeler
191,083
Son üye
Ptfgeesame
Geri