pc kendi kendini kaptıyorrr

gine kapandı ama o kadar saat arma 3 oynadım hiç bişi olmadı PUBG girdim biraz alt tapta dolaştım siagra felan içtim baktım kaapandı
Hocam sıcaklıklara baktınız mı bir yandan eğer sıcaklıklar 60'ı geçmiyorsa sıkıntı yoktur, bir yandan ekran kartı sıcaklık değerlerinede bakın.
Eğer ekran kartı ve işlemci sıcaklık değerleri normal ise sorun güç kaynağından kaynaklı olabilir.
Güç kaynağı kısa devre yapıyor olabilir, güç kaynağı aşırı ısınıyor olabilir.
Ayrıca güç kaynağınızı belirtirmisiniz.

Hocam sıcaklıklara baktınız mı bir yandan eğer sıcaklıklar 60'ı geçmiyorsa sıkıntı yoktur, bir yandan ekran kartı sıcaklık değerlerinede bakın.
Eğer ekran kartı ve işlemci sıcaklık değerleri normal ise sorun güç kaynağından kaynaklı olabilir.

Hardware Insights

Corsair VS450 w
Post automatically merged:

hocam sorunu buldum herhalde güç kaynağın fanı dönmüyor dönmediği içinde pc yük altındayken ısnıp kapnıyor kendini koruma amaçlı fanı değiştiricem şimdi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,383
Üyeler
191,083
Son üye
Ptfgeesame
Geri