Sovereignty
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 703
Önemli değil bir sorun olursa bana yazarsınız.Anladım yardımız için çok teşekkür ederim......
Yarın görebilirim.
Önemli değil bir sorun olursa bana yazarsınız.Anladım yardımız için çok teşekkür ederim......
gine kapandı ama o kadar saat arma 3 oynadım hiç bişi olmadı pubg girdim biraz alt tapta dolaştım siagra felan içtim baktım kaapandıÖnemli değil bir sorun olursa bana yazarsınız.
Yarın görebilirim.
Güç kaynağınız nedirgine kapandı ama o kadar saat arma 3 oynadım hiç bişi olmadı PUBG girdim biraz alt tapta dolaştım siagra felan içtim baktım kaapandı
Hocam sıcaklıklara baktınız mı bir yandan eğer sıcaklıklar 60'ı geçmiyorsa sıkıntı yoktur, bir yandan ekran kartı sıcaklık değerlerinede bakın.gine kapandı ama o kadar saat arma 3 oynadım hiç bişi olmadı PUBG girdim biraz alt tapta dolaştım siagra felan içtim baktım kaapandı
Hocam sıcaklıklara baktınız mı bir yandan eğer sıcaklıklar 60'ı geçmiyorsa sıkıntı yoktur, bir yandan ekran kartı sıcaklık değerlerinede bakın.
Eğer ekran kartı ve işlemci sıcaklık değerleri normal ise sorun güç kaynağından kaynaklı olabilir.
Güç kaynağı kısa devre yapıyor olabilir, güç kaynağı aşırı ısınıyor olabilir.
Ayrıca güç kaynağınızı belirtirmisiniz.
hocam sorunu buldum herhalde güç kaynağın fanı dönmüyor dönmediği içinde pc yük altındayken ısnıp kapnıyor kendini koruma amaçlı fanı değiştiricem şimdiHocam sıcaklıklara baktınız mı bir yandan eğer sıcaklıklar 60'ı geçmiyorsa sıkıntı yoktur, bir yandan ekran kartı sıcaklık değerlerinede bakın.
Eğer ekran kartı ve işlemci sıcaklık değerleri normal ise sorun güç kaynağından kaynaklı olabilir.
Güç kaynağı kısa devre yapıyor olabilir, güç kaynağı aşırı ısınıyor olabilir.
Ayrıca güç kaynağınızı belirtirmisiniz.
Yani sorun dediğim gibi sıcaklıkla alakalı.Hardware Insights
Corsair VS450 w
Post automatically merged:
hocam sorunu buldum herhalde güç kaynağın fanı dönmüyor dönmediği içinde PC yük altındayken ısnıp kapnıyor kendini koruma amaçlı fanı değiştiricem şimdi
güç kaynağının fanı dönmyor şimdi onu değiştiricemYani sorun dediğim gibi sıcaklıkla alakalı.
Fanın pinini taktığınızdan emin olun
evet sorun fandaymış yenisini takıktım bi siıkntı yok şu anYani sorun dediğim gibi sıcaklıkla alakalı.
Fanın pinini taktığınızdan emin olun