Grande Terim
80+ Silver
7600x li yok diye biliyorum şuanHocam peki 7600x işlemcili en düşük kaç TL ye bulabilirim
7600x li yok diye biliyorum şuanHocam peki 7600x işlemcili en düşük kaç TL ye bulabilirim
hocam attığın sistem için illa sıvı soğutucu almalı mıyız işlemdicinin kutudan çıkan fanı yetmez mi ayrıca kasayı tek parça kurulmuş halde mi göndericekler ilk defa sistem topluycam bilgim azalınır soğutucu da lazım bütçe nne kadar soğutucu için
kurulmuş halde gelir stok fan yetmez kule tipi soğutucu lazım mesela se 214 xt gayet yeterli olurhocam attığın sistem için illa sıvı soğutucu almalı mıyız işlemdicinin kutudan çıkan fanı yetmez mi ayrıca kasayı tek parça kurulmuş halde mi göndericekler ilk defa sistem topluycam bilgim az
20k civarına 12400f hazır sistem almayı düşünüyorum beğendimin sistemler itopyada ve gaming gen tr de var, itopya biraz pahalı sadece gaming gen tr kalıyor.Pc kolik sitesinde fiyatlar biraz daha uygun ancak bana pek güven vermedi oradan hazır sistem alınır mı yoksa dolandırılır mıyım?
genelde valo/cs değil de forza, ETS2, assetto corsa gibi oyunlar oynayacağım 12400f ile aynı performansı verir miAnakartı B550M yapıp bunu al 5600 CS/VALO tarzı oyunlar için önbellek olarak daha avantajlıPckolik - Pc Toplama Sihirbazı
pckolik.com
12400f 4060Tİ çok daha iyi olur eğer varsagenelde valo/cs değil de forza, ETS2, assetto corsa gibi oyunlar oynayacağım 12400f ile aynı performansı verir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
CYBER-WHITE3060Ti / INTEL i3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X WHITE/ 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-WHITE3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr