Olabilir hocam, beni çok rahatsız etmediği için uğraşmadım. Sadece bilgi vermek istedimBen karşılaşmadım gıcırtıyla ama biraz yağ biraz wd40 ile çözülmeyecek sorun yoktur bence
Olabilir hocam, beni çok rahatsız etmediği için uğraşmadım. Sadece bilgi vermek istedimBen karşılaşmadım gıcırtıyla ama biraz yağ biraz wd40 ile çözülmeyecek sorun yoktur bence
Hawk alabilirsin almadan önce YouTubeda inceleme izle bazı modeller sert oluyorArkadaşlar iyi forumlar. Pc başında konforla oturmak istiyorum artık. Bıktım ağrılardan sızılardan. Aklımda Hawk markasının ürünü var sizler de fikir verirseniz sevinirim
Aldım kurdum çoktan hocamHawk alabilirsin almadan önce YouTubeda inceleme izle bazı modeller sert oluyor
Hayırlı olsun hocamAldım kurdum çoktan hocam
ses çok cıkıyormu geceleri uyuyanları rahatsız eder mi? ses?Hayırlı olsun, bende birkaç ay önce siyah modelini aldım. Arkadaşın dediği kronik gıcırdama sorunu doğru olabilir benimki de gıcırdıyor fakat beni çok fazla rahatsız etmiyor, kulaklık takılıyken duymuyorum bile zaten. Onun dışında herhangi bir problemi yok gayet rahat.
Öyle bi durumda azcık yağ veya wd40 sıksan geçer oses çok cıkıyormu geceleri uyuyanları rahatsız eder mi? ses?
Hayır hocam her zaman olan bişey değil zaten ara sıra yaslanınca geliyor ufak bişey, arkadaşın dediği gibi yağ falan sürsen geçer muhtemelenses çok cıkıyormu geceleri uyuyanları rahatsız eder mi? ses?